100 lira atacam bilen varsa de 10 kişi hemen araştırıp bulur kralGüncel
Cozebilirsem zaten dağıtırım yazmaya gerek yokki100 lira atacam bilen varsa de 10 kişi hemen araştırıp bulur kral
İşte mühim olan o başlıkta o yazdimi birkirler buraya çözerler umarım cozersin kral hiç kulanmadimCozebilirsem zaten dağıtırım yazmaya gerek yokki
Sorun ne tam dostumKonu güncel yardımcı olana 1bin₺ atarız
Yüklü miktar var hesapta döviz üstünden arkadaş gönderdi şimdi döviz üzerinde olduğu için miktarda yüksek olduğu için teminat bedeli biraz ağır kalıyor bu uygulamayıda bilmiyorum risk alınıp yatırılır mıSorun ne tam dostum
Yasal ise denenirYüklü miktar var hesapta döviz üstünden arkadaş gönderdi şimdi döviz üzerinde olduğu için miktarda yüksek olduğu için teminat bedeli biraz ağır kalıyor bu uygulamayıda bilmiyorum risk alınıp yatırılır mı
Uygulama bilmiyorum işte o yüzden soruyorumYasal ise denenir
Dost bence sen dolandırılıyorsun dikkat et neyin teminatı bu kendi paran için teminat mı vericeksin bideUygulama bilmiyorum işte o yüzden soruyorum
Hiç bulaşıp riske girmeni tavsiye etmem teminat saçmalığı olmaz yüksek ihtimal dolandırıyorsundurUygulama bilmiyorum işte o yüzden soruyorum
Sen uygulamayı bi arastirabilir misinDost bence sen dolandırılıyorsun dikkat et neyin teminatı bu kendi paran için teminat mı vericeksin bide