- 7,048
- 4,500
- 113
İzlemeyen varsa izlesin 10 numara 5 yıldız olmuş deli dehşet tr dublaj yapılmış gayet iyi ses
KöstebekMerhaba arkadaşlar filim önerisi olan var mı yabancı birde benim merak ettigim hayatım da izlediğim en guzel filim bu dediğiniz filim hangisi
tavsiyen uzerine fractured i izleyeceğim, zindan adasini izledim, güzel film fakat beni simdiye kadar en fazla ters köşe yapan filmin adi 'görünmeyen misafir'fractured izle kral ters köşe zindan adası tarzında muhteşem film
Hiçbir şey sonuca bağlanmıyor dizide bir nevi dolandırıcılık.Lost izleyen oldu mu. 1 inci sezondayım daha değermi sıkıc mı ?
Sıkıldım 5 bölüm sonraHiçbir şey sonuca bağlanmıyor dizide bir nevi dolandırıcılık.
Tarlada pırasa pırasaya kar yağmışVarmı şöyle güzel bilim kurgu dostlar
Pırasayı çok yemişsin dost sanırım afiyet olsunTarlada pırasa pırasaya kar yağmış
Pırasayı izle yemeden izleyecen cokmu canın cektiPırasayı çok yemişsin dost sanırım afiyet olsun
Eğer gizemli filmleri seviyorsan dizi önerim olabilir.FROM diye bir dizi var.Bence güzelMerhaba arkadaşlar filim önerisi olan var mı yabancı birde benim merak ettigim hayatım da izlediğim en guzel filim bu dediğiniz filim hangisi