Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Voleybol Filenin Sultanları'nda Hedef Yarı Final

Fatih3217

Bir umuttur yaşamak..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,357
642
113
Hakem tam kritik yerde turkiyenin sayisini yedi ama bizimkilerde haketti yariya çıksaydı Brezilya elerdi

umutfalconn

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,831
1,540
113
Voleybolculara filenin sultanları diyorlar,daha kazandiklari kupa yok,ne dunya kupasinda ne uluslar liginde ne olimpiyatlar daha bir madalya bile aldiklarini gormedim,torpilli sultan bunlar heralde,yine herseyi abarttigimiz gibi filenin sultanlarinida bos yere abartiyorlar,

Son düzenleme:

umutfalconn

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,831
1,540
113
En basta Benim dedigim gibi olimpiyat en iyi derece 4,likdunya sampiyonasi 6 lik world gran prix 3 luk ,yani soyledigimde bir yanlislik yok,avrupa sampiyonu olmadilar demedim zaten.yilda 5 6 tane turnuva oynaniyor bunlarda ellemeyinde 1 2 madalya alsinlar,bu isin zirvesi olimpiyat oyunlaridir,bakiyorum 0 madalya,

Ekli dosyalar

Bernardo1

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,660
1,910
113
Türk insanı önce çok över sonra ilk tokezlenmende yerin dibine sokar ve maf eder
O yüzden hiçbir şeyde başarılı olamaz, uluslarasi alanda adı gecmez. İnsanları rahat bırakalım, hatalarından ders çıkarsın zaman verelim destek olalım yoktur. Tokezledigini gördüğü an akbaba gibi sırtlan gibi üşüşür tepesine. Alt insan refleksleri bunların hepsi işte.

umutfalconn

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,831
1,540
113
Türk insanı önce çok över sonra ilk tokezlenmende yerin dibine sokar ve maf eder
O yüzden hiçbir şeyde başarılı olamaz, uluslarasi alanda adı gecmez. İnsanları rahat bırakalım, hatalarından ders çıkarsın zaman verelim destek olalım yoktur. Tokezledigini gördüğü an akbaba gibi sırtlan gibi üşüşür tepesine. Alt insan refleksleri bunların hepsi işte.
Ben basarisizlar demiyorum ,takimlar olarak en basarili turk takimi kadin voleybolu,ama herseyi cok abartiyoruz,oyle bir algi yapiliyor ki dunyanin en iyi voleybol takimi bizimkiler gibi,ozelikle muhalif kesim kadin voleybolu nedense acayip pohpohluyor,bu garibime gidiyor,şu yazdigimda iktidar yanlisi biriyim sanmayin,ben metin Akpınar dedigi gibi solun en solundayim,

kir678

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,353
1,155
113
Son set vargasi ebrari zehrayi çıkarıp çöpleri aldı cidden bu hocaya para veren yönetimi s.ym