- 1,357
- 642
- 113
Hakem tam kritik yerde turkiyenin sayisini yedi ama bizimkilerde haketti yariya çıksaydı Brezilya elerdi
Hakem yemedi mal koc yedi itiraz etmedi o pozisyonda ekrana geldikten sonra itiraz etti olmadi zaten geçseydik bile Brezilya bizi duman ederdi iyi olduHakem tam kritik yerde turkiyenin sayisini yedi ama bizimkilerde haketti yariya çıksaydı Brezilya elerdi
En basta Benim dedigim gibi olimpiyat en iyi derece 4,likdunya sampiyonasi 6 lik world gran prix 3 luk ,yani soyledigimde bir yanlislik yok,avrupa sampiyonu olmadilar demedim zaten.yilda 5 6 tane turnuva oynaniyor bunlarda ellemeyinde 1 2 madalya alsinlar,bu isin zirvesi olimpiyat oyunlaridir,bakiyorum 0 madalya,
Bizimkiler sultansa bu ne 3 olimpiyat 5 dunya sampiyonasi daha neler neler
Ben basarisizlar demiyorum ,takimlar olarak en basarili turk takimi kadin voleybolu,ama herseyi cok abartiyoruz,oyle bir algi yapiliyor ki dunyanin en iyi voleybol takimi bizimkiler gibi,ozelikle muhalif kesim kadin voleybolu nedense acayip pohpohluyor,bu garibime gidiyor,şu yazdigimda iktidar yanlisi biriyim sanmayin,ben metin Akpınar dedigi gibi solun en solundayim,Türk insanı önce çok över sonra ilk tokezlenmende yerin dibine sokar ve maf eder
O yüzden hiçbir şeyde başarılı olamaz, uluslarasi alanda adı gecmez. İnsanları rahat bırakalım, hatalarından ders çıkarsın zaman verelim destek olalım yoktur. Tokezledigini gördüğü an akbaba gibi sırtlan gibi üşüşür tepesine. Alt insan refleksleri bunların hepsi işte.