Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Voleybol Filenin Sultanları Şampiyonluk İçin İtalya Karşısında

Mrc35

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
3,894
2,510
113
Haydiii seri yapalımmm

Method

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,548
2,473
113
:++(

Method

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,548
2,473
113
Tempo bizim çocuklar

Method

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,548
2,473
113
Ha gayret fark 3

Karaelmas

Jackpot ! Bir gün mutlaka...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,898
4,849
113
İlk setin sonunda ümitsizlik gösterip izlememeyi tercih ettim, çünkü umudum yoktu az önce hadi bir daha bakayım gidişata göre son seti izlerim 🤣 diye düşündüm, ama 12 farkı görünce şok oldum, bu güzel bir andı.Ammmaaaaa velakin!!!! bunun taktik anlamda bir İtalyan mutfağı ürünü olduğunu düşünmekten de geri duramıyorum, hatta 4. sette de bu taktik savaş devam edebilir görüşündeyim, tabii ki bu çıtadaki bir karsilasmada bu normal bir şey, ama her sayıdan sonra boğazı yirtilincaya kadar bağırıp hem sağlığını hem de gücünü boşa harcamamayı basabilirsek maçı kazanma ihtimalimiz sona kadar olacak.Efor dengesi, konsantrasyon, fiziksel dayanıklılık en önemlisi.Seyirci bir çok sporcu negatif bir öğedir, baskı hissi oluşturur ve geri teper, sarhoş yürümesi gibi hareket etmeye baslatabilir.Umarim sonuçta gülerek rahatlayan bizim kizlar olur, dayanın değil en az hatayla oynayın diyorum

Method

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,548
2,473
113
İki fark

Method

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,548
2,473
113
☺6

Erman19931

BEŞİKTAŞ
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,069
2,489
113
Ne boy var kızlarda . Ben toptan biraz uzunum

FURY MAN

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,472
2,800
113
Gizemi cıkarıcan mı set gidiyo

Hasim5454

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,258
2,766
113
İlk setin sonunda ümitsizlik gösterip izlememeyi tercih ettim, çünkü umudum yoktu az önce hadi bir daha bakayım gidişata göre son seti izlerim 🤣 diye düşündüm, ama 12 farkı görünce şok oldum, bu güzel bir andı.Ammmaaaaa velakin!!!! bunun taktik anlamda bir İtalyan mutfağı ürünü olduğunu düşünmekten de geri duramıyorum, hatta 4. sette de bu taktik savaş devam edebilir görüşündeyim, tabii ki bu çıtadaki bir karsilasmada bu normal bir şey, ama her sayıdan sonra boğazı yirtilincaya kadar bağırıp hem sağlığını hem de gücünü boşa harcamamayı basabilirsek maçı kazanma ihtimalimiz sona kadar olacak.Efor dengesi, konsantrasyon, fiziksel dayanıklılık en önemlisi.Seyirci bir çok sporcu negatif bir öğedir, baskı hissi oluşturur ve geri teper, sarhoş yürümesi gibi hareket etmeye baslatabilir.Umarim sonuçta gülerek rahatlayan bizim kizlar olur, dayanın değil en az hatayla oynayın diyorum
Reis günde 2 paket sigara içiyorum 12 saat voleybol oynuyorum bişey olmuyor

Method

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,548
2,473
113
Ulan Ebrar 11

Method

Tanınmış üye