- 22,502
- 14,739
- 113
Evliysen borcunu öde
Aga kripto ve kumardan başka yatırım yapmayı bilmiyorum maalesef elimi atarsam da olan da giderSnaa bi nasihat vereyim
Cash para ile borç ödenmez. Ticaret, yatırım yapılır.
Evet öyle yapacağım ya sürekli faiz ödüyorum hiç bir şey anlamadım hayatımdan şimdiye kadarBorcunu öde
Not . Odersen borcunu o kadar daha eline para geçer ama odemezsen elindeki de gider
Bu yöntem doğa kanunudur uygularsan kazanirsinEvet öyle yapacağım ya sürekli faiz ödüyorum hiç bir şey anlamadım hayatımdan şimdiye kadar
Ödeyecem sonra birinden kredi çekeceğim onunla motor alıp taksidini ödeyeceğimBorcu kapatıp tekrardan borca girerim diyorsan motor al
Borçtan kurtul direktArkadaşlar bol kazançlar hayırlı geceler şuanda elimde borcumu ödeyecek kadar param var borç dediğim de icra falan yani allaha şükür elden borcum yok motorumu sattım nakit var şimdi ben üzerime hiç birşey alamıyorum ev,araç gibi şeyler motorumu satmamdaki amacım da motoru yükseltmekti sizce motoru yüksektmek mi mantıklı yoksa borçlarımdan arınmak mı daha mantıklı borclar zaten maaş haczi ile her ay kesiliyor ufaktan tamamen kurtulmak mı daha mantıklı yoksa kesilmesi devam etmesi mi.
(Sicilin bozuksa nasıl motorun vardı diyen olur ise motor babamın adınaydı.)
Dostum öde borcunu bak odemedik zamaninda delik acildi maas aliyoruz elimizde birsey kalmiyor düşme bu hataga6 bizim yaptigimiz hatalara düşme sonra sifirla herseyi o zaman notorunu yukseltirsin belki araba alırsınArkadaşlar bol kazançlar hayırlı geceler şuanda elimde borcumu ödeyecek kadar param var borç dediğim de icra falan yani allaha şükür elden borcum yok motorumu sattım nakit var şimdi ben üzerime hiç birşey alamıyorum ev,araç gibi şeyler motorumu satmamdaki amacım da motoru yükseltmekti sizce motoru yüksektmek mi mantıklı yoksa borçlarımdan arınmak mı daha mantıklı borclar zaten maaş haczi ile her ay kesiliyor ufaktan tamamen kurtulmak mı daha mantıklı yoksa kesilmesi devam etmesi mi.
şirketleri aradiginda elimde nakit var deme yoksa hic indirim yapmazlar ordan burdan elden borç alacam artık eksik maas almam psikolojomo bozdu de emin ol bazen ana paraya indirdigi oluyor sansinaTeşekkürler dostlar yarın aramaya başlıyayım şunları umarım güzel bir indirim yaparlar da kurtulurum.
Dostum gonul isterki motorun dursun borclarinda bitsin ama eldeki imkanla egerki vasita aliskanligin varsa sakin ola motorsuz kaliyim deme, o pskolji seni daha da dibe ceker. Motor alicak parayi kumardan toplayim dersin odedigin borclar tekrar baslar. Hem borclu hem motorsuz kalirsin. Borclarini 3k 5k seklinde odeyebilirsin ama o sekilde motor alamazsinArkadaşlar bol kazançlar hayırlı geceler şuanda elimde borcumu ödeyecek kadar param var borç dediğim de icra falan yani allaha şükür elden borcum yok motorumu sattım nakit var şimdi ben üzerime hiç birşey alamıyorum ev,araç gibi şeyler motorumu satmamdaki amacım da motoru yükseltmekti sizce motoru yüksektmek mi mantıklı yoksa borçlarımdan arınmak mı daha mantıklı borclar zaten maaş haczi ile her ay kesiliyor ufaktan tamamen kurtulmak mı daha mantıklı yoksa kesilmesi devam etmesi mi.
enflasyonun yüksek olduğu yerde borçlanabildiğin kadar borçlan,o para yarın kuş olacak,yarın bi gün işten çıkarsan o varlık şirketleri 10/1'i alayımda bi şükür namazı kılayım diyecek.nakit kraldır eldeki parayı verme barlık şirketiymiş bankaymı, kişiye arkadaşlarına varsa varArkadaşlar bol kazançlar hayırlı geceler şuanda elimde borcumu ödeyecek kadar param var borç dediğim de icra falan yani allaha şükür elden borcum yok motorumu sattım nakit var şimdi ben üzerime hiç birşey alamıyorum ev,araç gibi şeyler motorumu satmamdaki amacım da motoru yükseltmekti sizce motoru yüksektmek mi mantıklı yoksa borçlarımdan arınmak mı daha mantıklı borclar zaten maaş haczi ile her ay kesiliyor ufaktan tamamen kurtulmak mı daha mantıklı yoksa kesilmesi devam etmesi mi.
Borçlarını öde kurtul ne yapacaksın motorun a.mi.n eşek s.ksnArkadaşlar bol kazançlar hayırlı geceler şuanda elimde borcumu ödeyecek kadar param var borç dediğim de icra falan yani allaha şükür elden borcum yok motorumu sattım nakit var şimdi ben üzerime hiç birşey alamıyorum ev,araç gibi şeyler motorumu satmamdaki amacım da motoru yükseltmekti sizce motoru yüksektmek mi mantıklı yoksa borçlarımdan arınmak mı daha mantıklı borclar zaten maaş haczi ile her ay kesiliyor ufaktan tamamen kurtulmak mı daha mantıklı yoksa kesilmesi devam etmesi mi.
Teşekkürler dostlar yarın aramaya başlıyayım şunları umarım güzel bir indirim yaparlar da kurtulurum.
Aynen öyle 2 sene önce çektiğim krediyi ödemedim geçen ay ana para üzerinden sıfır faiz ile 24 takside böldüler vakit geçtiyse diren her türlü çözülürDostum gonul isterki motorun dursun borclarinda bitsin ama eldeki imkanla egerki vasita aliskanligin varsa sakin ola motorsuz kaliyim deme, o pskolji seni daha da dibe ceker. Motor alicak parayi kumardan toplayim dersin odedigin borclar tekrar baslar. Hem borclu hem motorsuz kalirsin. Borclarini 3k 5k seklinde odeyebilirsin ama o sekilde motor alamazsin
hesap kitap işi ne kadar ödedin ne kadar kaldı faizsiz mi borcun nerde vs vs varlık yönetim de galiba öyleyse en başta dilekçe yazıp anlaşıp kapatabilirdin şuan kalan ne kadar ise yakın fiyat verip teklif verebilirsin yine de.Arkadaşlar bol kazançlar hayırlı geceler şuanda elimde borcumu ödeyecek kadar param var borç dediğim de icra falan yani allaha şükür elden borcum yok motorumu sattım nakit var şimdi ben üzerime hiç birşey alamıyorum ev,araç gibi şeyler motorumu satmamdaki amacım da motoru yükseltmekti sizce motoru yüksektmek mi mantıklı yoksa borçlarımdan arınmak mı daha mantıklı borclar zaten maaş haczi ile her ay kesiliyor ufaktan tamamen kurtulmak mı daha mantıklı yoksa kesilmesi devam etmesi mi.
Varlık sirketindeyse ana paraya kadar inerlerVarlık şirketlerinde borçlar dost konuşsam indirim yaparlar mı
Hepsi varlık şirketlerinde ana paraya indirmezler galiba ya öyleyse eğer direkt kapatırımVarlık sirketindeyse ana paraya kadar inerler