- 108,350
- 82,329
- 113
Ekli dosyayı görüntüle 805831
FIFA Kulüpler Dünya Kupası son 16 turunda C Grubu'nu lider tamamlayan Benfica ile D Grubu'nu 2. sırada bitiren Chelsea karşı karşıya geldi.
Benfica forması giyen milli futbolculardan Orkun Kökçü mücadeleye ilk 11'de başlarken Kerem Aktürkoğlu ise ikinci yarının başında oyuna dahil oldu.
Bank of America Stadium'da oynanan karşılaşmanın ilk yarısında fileler havalanmadı ve soyunma odasına golsüz eşitlikle gidildi.
64. dakikada maçın gol perdesini açan Reece James, Chelsea'yi Benfica karşısında öne geçirdi.
City Paris final gözüküyor.
Kazanan Paris hayırlı olsun,
psg man city finali imkansız ikisi aynı yoldan geliyor max yarı finalde karşılaşabilirler onda da psg'nin önce bayern elemesi gerekiyor. city'nin de bu tur sonrası fluminense veya inter.Psg city finali olsa da dunya futbol gorse.
Durmadan kayan iki takım, dehset bir sey
He ozaman ayri. Bayerni elek eder psg city zaten favoripsg man city finali imkansız ikisi aynı yoldan geliyor max yarı finalde karşılaşabilirler onda da psg'nin önce bayern elemesi gerekiyor. city'nin de bu tur sonrası fluminense veya inter.
Kanka Man.city Paris dedim nasıl aynı yoldan geliyor.psg man city finali imkansız ikisi aynı yoldan geliyor max yarı finalde karşılaşabilirler onda da psg'nin önce bayern elemesi gerekiyor. city'nin de bu tur sonrası fluminense veya inter.
Hayatımda duyduğum en saçma yorum yanipsg man city finali imkansız ikisi aynı yoldan geliyor max yarı finalde karşılaşabilirler onda da psg'nin önce bayern elemesi gerekiyor. city'nin de bu tur sonrası fluminense veya inter.
vbetin eşleşme ağacında ikisi max yarı final oynuyordu o yüzden yazdım bu kadar atarlanıp saçmaladın diyecek mevzu yok. vbet hatalı yapmış eşleşme ağacını o yüzden dedim şimdi uefadan bakınca evet karşılıklı geliyorlar karşılaşabilirler bu kadar büyük tepkiler verme la insanlara sanki ne dedik.Hayatımda duyduğum en saçma yorum yanibilmiyorsan önce fikstür bak hocam sonra yaz bari, ben görüş yazdım City Paris diye sen saçmaladın