Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

⚽️Futbol FIFA Kulüpler Dünya Kupası

Daimon

Moderator
Yönetici
Moderatör
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
108,350
82,329
113
1751011355753.png

2025 FIFA Kulüpler Dünya Kupası G Grubu maçında Juventus ile Manchester City karşı karşıya geldi.

ABD'nin Orlando kentindeki Camping World Stadyumu'nda oynanan mücadele İngiliz ekibinin 5-2 üstünlüğüyle sona erdi.

City'ye galibiyeti getiren goller 9. dakikada Doku, 26. dakikada Kalulu (KK), 52. dakikada Haaland, 69. dakikada Foden ve 76. dakikada Savinho'dan geldi. Juventus'un sayılarını ise 11. dakikada Koopmeiners ve 84. dakikada Vlahovic kaydetti.

Norveçli santrfor Erling Haaland, kariyerindeki 300. golünü kaydetti. Milli futbolcumuz Kenan Yıldız ise 57. dakikada oyuna dahil oldu. Kenan, Vlahovic'in golünde asiste imza attı.

Bu sonuçla Pep Guardiola'nın öğrencileri puanını 9'a çıkardı ve grubunu lider tamamladı. Juve ise 6 puanla 2. sırayı aldı.

Manchester City, H Grubu'nun ikincisi ile son 16'da karşılaşacak. Juventus ise aynı grubun lideriyle karşılaşacak.

Daimon

Moderator
Yönetici
Moderatör
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
108,350
82,329
113
1751184910171.png

FIFA Kulüpler Dünya Kupası son 16 turunda C Grubu'nu lider tamamlayan Benfica ile D Grubu'nu 2. sırada bitiren Chelsea karşı karşıya geldi.

Benfica forması giyen milli futbolculardan Orkun Kökçü mücadeleye ilk 11'de başlarken Kerem Aktürkoğlu ise ikinci yarının başında oyuna dahil oldu.

Bank of America Stadium'da oynanan karşılaşmanın ilk yarısında fileler havalanmadı ve soyunma odasına golsüz eşitlikle gidildi.

64. dakikada maçın gol perdesini açan Reece James, Chelsea'yi Benfica karşısında öne geçirdi.

Daimon

Moderator
Yönetici
Moderatör
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
108,350
82,329
113
Ekli dosyayı görüntüle 805831

FIFA Kulüpler Dünya Kupası son 16 turunda C Grubu'nu lider tamamlayan Benfica ile D Grubu'nu 2. sırada bitiren Chelsea karşı karşıya geldi.

Benfica forması giyen milli futbolculardan Orkun Kökçü mücadeleye ilk 11'de başlarken Kerem Aktürkoğlu ise ikinci yarının başında oyuna dahil oldu.

Bank of America Stadium'da oynanan karşılaşmanın ilk yarısında fileler havalanmadı ve soyunma odasına golsüz eşitlikle gidildi.

64. dakikada maçın gol perdesini açan Reece James, Chelsea'yi Benfica karşısında öne geçirdi.

1 Saat 55 Dakikalık Araya Gidildi

Maç 85. dakikada olumsuz hava koşulları nedeniyle durduruldu.

Futbolcular soyunma odasının yolunu tutarken taraftarlar ise tribünleri boşaltmak zorunda kaldı.

Karşılaşma 1 saat 55 dakikalık aranın ardından yeniden hareketlendi.

sonerdinho53

SON DURAK İNTİHAR
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,056
1,640
113
City Paris final gözüküyor.
Kazanan Paris hayırlı olsun,

Bernardo1

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,673
1,917
113
Psg city finali olsa da dunya futbol gorse.
Durmadan kayan iki takım, dehset bir sey

MaximLestienne

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
15,166
13,027
113

sonerdinho53

SON DURAK İNTİHAR
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,056
1,640
113
psg man city finali imkansız ikisi aynı yoldan geliyor max yarı finalde karşılaşabilirler onda da psg'nin önce bayern elemesi gerekiyor. city'nin de bu tur sonrası fluminense veya inter.
Kanka Man.city Paris dedim nasıl aynı yoldan geliyor.

sonerdinho53

SON DURAK İNTİHAR
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,056
1,640
113
psg man city finali imkansız ikisi aynı yoldan geliyor max yarı finalde karşılaşabilirler onda da psg'nin önce bayern elemesi gerekiyor. city'nin de bu tur sonrası fluminense veya inter.
Hayatımda duyduğum en saçma yorum yani :) bilmiyorsan önce fikstür bak hocam sonra yaz bari, ben görüş yazdım City Paris diye sen saçmaladın

MaximLestienne

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
15,166
13,027
113
Hayatımda duyduğum en saçma yorum yani :) bilmiyorsan önce fikstür bak hocam sonra yaz bari, ben görüş yazdım City Paris diye sen saçmaladın
vbetin eşleşme ağacında ikisi max yarı final oynuyordu o yüzden yazdım bu kadar atarlanıp saçmaladın diyecek mevzu yok. vbet hatalı yapmış eşleşme ağacını o yüzden dedim şimdi uefadan bakınca evet karşılıklı geliyorlar karşılaşabilirler bu kadar büyük tepkiler verme la insanlara sanki ne dedik.