Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Fibrozit Sağlık

Ezbircime

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
474
163
43
Arkadaşlar gününüz güzel geçsin öncelikle sağ ayagımda bu fibrozit denen hastalıktan şüpheleniyorum halk arasında damar damar üstüne binmesi de deniyor başına gelmiş ya da tanıdığının başına gelmiş illaki biri vardır destek olursa nası geçti ne yapılması gerekiyor hangi doktora bölüme gidilecek yardımcı olursa çok sevinirim hastaneye gidecek durum yok suanda köyde bulunuyorum agrısı çok can yakıyor zaten durum kötü lütfen kötü niyetli insanlar içinde tutsun söylemek istediklerini teşekkürler

lamineyamal

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,372
1,125
113
Arkadaşlar gününüz güzel geçsin öncelikle sağ ayagımda bu fibrozit denen hastalıktan şüpheleniyorum halk arasında damar damar üstüne binmesi de deniyor başına gelmiş ya da tanıdığının başına gelmiş illaki biri vardır destek olursa nası geçti ne yapılması gerekiyor hangi doktora bölüme gidilecek yardımcı olursa çok sevinirim hastaneye gidecek durum yok suanda köyde bulunuyorum agrısı çok can yakıyor zaten durum kötü lütfen kötü niyetli insanlar içinde tutsun söylemek istediklerini teşekkürler
Şaka bir yana da damar sorunlarına kalp ve damar cerrahı bakıyor

Wiskas

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,582
2,045
113
Bunlar banlandı galiba 😂

gangplank

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,527
2,226
113
sen profil fotoğrafına o adamı hayran olduğun için mi koydun başkasıyla dalga geçen kendisine derman arıyor