- 12,760
- 6,056
- 113
2.5 üst kg varBenfica nice maçı nolur l bence fener yerine o maça oynamak daha mantıklı geldi
2.5 üst kg varBenfica nice maçı nolur l bence fener yerine o maça oynamak daha mantıklı geldi
fenerin avrupa takimina gol atmasi cok riskliSalzburg
Benfica
Fener kg oyna bu 3 maça dua edersin bana kafi
Sacmalama kanka bu 3 macta yuzde 90 kg olacak ben para arıyorum bulabilirsem bu üçlüyü oynucamfenerin avrupa takimina gol atmasi cok riskli
Nice iyi takım benfica yenemeyebilir bide dep oynuyor benficafenerin avrupa takimina gol atmasi cok riskli
Yemesi lazım para lazım. İlk yarı yesin 2 tanede sonrası hayırlısı 7-8-9 diye gider heralderahat ol kardeşim fenerim 2 gol rahat yiyecektir
Yazdıklarımın hepsi olduFenerbahce şampiyonlar ligi 3. Eleme turunda feyenoord ile karşılaşacak hollanda ekibi iyi futbolcularını bu sezon bonservis ile sattı bu Fenerbahce için bir avantaj ama hollanda takımları genç atletik dinamik takımlardan oluşuyor buda turk takımlarına baya sorun çıkartıyor geçen seneki twente ve az alkmar maçlarını baz alarak
Fenerbahce deplasmanda savunma ağırlıklı gol yemeyim diye oynayacağını düşünüyorum ve José morinho takımlarıda hep defans ağırlıklı takımlar olur.
Hollanda ekiplerinin ters gelmesi hızlı genç atlet oyunculardan oluşmasından dolayı taraf bahsiden uzak durulması gereken bir maç feyenoord 3 tane atıp göndere bilir tam tersi Fenerbahcede yenebilir çok ortada maç bu maça taraf bahsi almanızı önermem
Tam olarak olan ne kanka hem feyenoord yenebilir hem FB yenebilir demişsinYazdıklarımın hepsi oldu
şuan bekleyenler bu maç için 2.5 üst 500 orankeşke şu fenerin maçı çevirme şansı olsa, granddan 1500 alıcaz![]()
1 sayfa yazı yazarsın gider sonunu okur aiqqqqq hollanda takımlarının ters geldiğini çok koşan mücadele eden takim olduklarını yazmışım taraf bahsinden uzak durulmalı yazmışımTam olarak olan ne kanka hem feyenoord yenebilir hem FB yenebilir demişsin
Skor verdık deegerlendırwn arkadaslara tebrıkler2 1 bıter