Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Feyenoord-Fenerbahçe ( Analiz )

DoktorX

DOKTOR
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,032
4,609
113
Fenerbahce şampiyonlar ligi 3. Eleme turunda feyenoord ile karşılaşacak hollanda ekibi iyi futbolcularını bu sezon bonservis ile sattı bu Fenerbahce için bir avantaj ama hollanda takımları genç atletik dinamik takımlardan oluşuyor buda turk takımlarına baya sorun çıkartıyor geçen seneki twente ve az alkmar maçlarını baz alarak

Fenerbahce deplasmanda savunma ağırlıklı gol yemeyim diye oynayacağını düşünüyorum ve José morinho takımlarıda hep defans ağırlıklı takımlar olur.

Hollanda ekiplerinin ters gelmesi hızlı genç atlet oyunculardan oluşmasından dolayı taraf bahsiden uzak durulması gereken bir maç feyenoord 3 tane atıp göndere bilir tam tersi Fenerbahcede yenebilir çok ortada maç bu maça taraf bahsi almanızı önermem
Feyenoord minimum 2 gol atar. Biz kaç gol atacaz orası muamma. 1 de olabilir 4 te olabilir

Baronizm

Biat Etmez
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,642
6,559
113
Feyenorda 3k basacak gibu duruyorum

JayJayOkocha

10Numara
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
16,122
17,918
113
Koyu bir Fenerli olarak daha hazir degil takim Defans oturmadi bi 3 lu bi 4 lu denio hoca
Orta sahada hucuma top goturemio takim
Kanatlarda Oguz adam gecicek de orta acacak ya da Irfancan kahveci bireysel biseyler yapicak
Ali Koc gecen sene Dinamo Kiev macina da boyle transferler yetismemisti ayni hatayi yapip elenmistik
Bu turu gecse de Nice ya da Benfica gelecek Transfer olmazsa kupa 2 de devam ederiz
Acilen Sağ kanada Asensio Sol Kanada Kerem orta sahaya da Torera Gibi isirgan biri lazim Fredin yanina bir tane partner bulamadilar 2 senedir
Feyenordu geceriz bi sekilde de Nice Benfica cok zor
Birisi Fiziksel yildirici top oynayan Nice digeri Hizli kanatlariyla Bireysel yeteneklere sahip Benfica
Transfer olmadan bu is olmaz

clovers1995

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,031
1,766
113
Koyu bir Fenerli olarak daha hazir degil takim Defans oturmadi bi 3 lu bi 4 lu denio hoca
Orta sahada hucuma top goturemio takim
Kanatlarda Oguz adam gecicek de orta acacak ya da Irfancan kahveci bireysel biseyler yapicak
Ali Koc gecen sene Dinamo Kiev macina da boyle transferler yetismemisti ayni hatayi yapip elenmistik
Bu turu gecse de Nice ya da Benfica gelecek Transfer olmazsa kupa 2 de devam ederiz
Acilen Sağ kanada Asensio Sol Kanada Kerem orta sahaya da Torera Gibi isirgan biri lazim Fredin yanina bir tane partner bulamadilar 2 senedir
Feyenordu geceriz bi sekilde de Nice Benfica cok zor
Birisi Fiziksel yildirici top oynayan Nice digeri Hizli kanatlariyla Bireysel yeteneklere sahip Benfica
Transfer olmadan bu is olmaz
Çok haklısın kral birde Cengiz underi Oğuz aydını acil göndermeleri lazm

JayJayOkocha

10Numara
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
16,122
17,918
113
Çok haklısın kral birde Cengiz underi Oğuz aydını acil göndermeleri lazm
Cengiz gitsin de Oguz yedek olur son 20 dakika hiziyla yine katkisi olur
Ama hic tat vermio takim ezici top oynamio
En son Benfica macini izledim Defans oturmamis daha cok sikinti defans suan
Brown da pek tatmin etmedi beni
Tamam hizli oyuncu hirslida ama Benfica macinfa net 2 hatasi var gol yedigimiz
Kostic Brown dan daha iyiydi

onkooo411

💚🖤Kocaelispor💚🖤
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,252
401
83
Tek maç usulü mü yoksa rövanş varmı

clovers1995

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,031
1,766
113
Bu maçta PSG Chelsea finali gbi olabilir noldu o maçta herkes psgye bastı Chelsea yendi yani arkadaşlar Fenerbahçe de kazanabilir

ENSTY

'Süper Mario'
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
23,780
10,595
113
Fenerbahce şampiyonlar ligi 3. Eleme turunda feyenoord ile karşılaşacak hollanda ekibi iyi futbolcularını bu sezon bonservis ile sattı bu Fenerbahce için bir avantaj ama hollanda takımları genç atletik dinamik takımlardan oluşuyor buda turk takımlarına baya sorun çıkartıyor geçen seneki twente ve az alkmar maçlarını baz alarak

Fenerbahce deplasmanda savunma ağırlıklı gol yemeyim diye oynayacağını düşünüyorum ve José morinho takımlarıda hep defans ağırlıklı takımlar olur.

Hollanda ekiplerinin ters gelmesi hızlı genç atlet oyunculardan oluşmasından dolayı taraf bahsiden uzak durulması gereken bir maç feyenoord 3 tane atıp göndere bilir tam tersi Fenerbahcede yenebilir çok ortada maç bu maça taraf bahsi almanızı önermem
En kötüsü 02 Fenerbahçe yenilmez dostum bol şans

Emnkaya3361

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,623
1,259
113
ilk yarı 2 gol olsun holiden 1000tlyi alalım

onkooo411

💚🖤Kocaelispor💚🖤
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,252
401
83
Yeri değl ama k bakmak arkadaşlar betco larda sıkıntımı var 30dk oldu çekim hala duruyor aynı 😊

Hasim5454

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,118
2,303
113
Feyenoord alır tahminim. Bunlar çok iyi oyun sistemi kuruyor şerefsizler

CaSaNooVa

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
3,003
2,929
113
Feyenoord akşamın bankosu. Oyuncu sattı ama oyuncuda aldı.

Hollanda'da rahat bir galibiyet alırlar.

Ben feyenoordun benficayı da rahat eleyeceğini düşünüyorum.

Şl ye feyenoord gider.

netherlands

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,132
3,788
113
hollanda yasayan biri olarak soyluyorum feyenord bir cok oyuncu gonderip getirdi maci fenerbahce alacaktir yada 0 ihtimal feyenard yenme ihtimali yok