Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Feyenoord-Fenerbahçe ( Analiz )

Baronizm

Biat Etmez
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,627
6,554
113
Fenerbahce şampiyonlar ligi 3. Eleme turunda feyenoord ile karşılaşacak hollanda ekibi iyi futbolcularını bu sezon bonservis ile sattı bu Fenerbahce için bir avantaj ama hollanda takımları genç atletik dinamik takımlardan oluşuyor buda turk takımlarına baya sorun çıkartıyor geçen seneki twente ve az alkmar maçlarını baz alarak

Fenerbahce deplasmanda savunma ağırlıklı gol yemeyim diye oynayacağını düşünüyorum ve José morinho takımlarıda hep defans ağırlıklı takımlar olur.

Hollanda ekiplerinin ters gelmesi hızlı genç atlet oyunculardan oluşmasından dolayı taraf bahsiden uzak durulması gereken bir maç feyenoord 3 tane atıp göndere bilir tam tersi Fenerbahcede yenebilir çok ortada maç bu maça taraf bahsi almanızı önermem

nazmi11

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,092
1,971
113
Fenerbahce şampiyonlar ligi 3. Eleme turunda feyenoord ile karşılaşacak hollanda ekibi iyi futbolcularını bu sezon bonservis ile sattı bu Fenerbahce için bir avantaj ama hollanda takımları genç atletik dinamik takımlardan oluşuyor buda turk takımlarına baya sorun çıkartıyor geçen seneki twente ve az alkmar maçlarını baz alarak

Fenerbahce deplasmanda savunma ağırlıklı gol yemeyim diye oynayacağını düşünüyorum ve José morinho takımlarıda hep defans ağırlıklı takımlar olur.

Hollanda ekiplerinin ters gelmesi hızlı genç atlet oyunculardan oluşmasından dolayı taraf bahsiden uzak durulması gereken bir maç feyenoord 3 tane atıp göndere bilir tam tersi Fenerbahcede yenebilir çok ortada maç bu maça taraf bahsi almanızı önermem
Feyenord eski feyenord değil ir cok oyuncuaunu sattı ben Fenerbahçe'nin net türü gecevegini düşünüyorum
Bir galasarayli olarka söylüyorum bunu
Ben iki mactada fenerin yenilmeyecegini hatta yenecegini düşünüyorum

Baronizm

Biat Etmez
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,627
6,554
113
Feyenord eski feyenord değil ir cok oyuncuaunu sattı ben Fenerbahçe'nin net türü gecevegini düşünüyorum
Hollanda takımları sıkıntı geçen sene az alkmar gs ye neler yaptı az alkmar birde feyenoordan çok daha düşük takim hollanda takımları ters takımlar

Slayer33

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,885
2,396
113
Mac ne zaman 2.5 vardi sanirim ilk yari aciz

clovers1995

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,024
1,764
113
Bencede hocam feyenoord güçlü futbolcularını sattı birde herkes tüm dünya feyenoorda yüklenecek Fenerbahçe dediğiniz gbi yener

nazmi11

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,092
1,971
113
Hollanda takımları sıkıntı geçen sene az alkmar gs ye neler yaptı az alkmar birde feyenoordan çok daha düşük takim hollanda takımları ters takımlar
Dost alkmar gibi takımla oynasa yine ters gelir
Beni dedi dersin feyenord ben fenere zorluk ciakracaginj düşünmüyorum
Hatta ilk yarı 1-1 ikinci yarı 1-2 1-3 gibi skorla fenerin alacaginj Kadıköy'de net gamibeiyetle ayrılacağını düşünüyorum

Baronizm

Biat Etmez
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,627
6,554
113
Hollanda takımı ters takımlar ondan dolayı sıkıntılı bir maç bide fenerbahcenin şampiyonlar ligi fobisi olması

clovers1995

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,024
1,764
113
Hollanda takımı ters takımlar ondan dolayı sıkıntılı bir maç bide fenerbahcenin şampiyonlar ligi fobisi olması
Orası öylede hocam güçlü futbolcularını sattı feyenoord birde tüm dünya feyenoorda yüklenecek Fenerbahçe alır bence

Pithrarion

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,974
1,044
113
Feyenoordun Fenerbahçeyi yendiğini hatırlamıyorum Fenerbahçe Hollanda büyüklerini yener, orta seviyeye kaybeder diye biliyorum 😄

Baronizm

Biat Etmez
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,627
6,554
113