Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling ferdikadıoğlu | Kasa 500 Hedef 3 Adım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

tom4175

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
12,178
3,589
113
Sen ne diyorsun Kral deli oldum ya yemin ediyorum var ya bak Belki inanmayacaksın dakika 73 dedim 75'i bekleyeyim 75'ten sonra bozayım dedim ulan elim gitti bozdu 73'te 74'te mi Ne Go geldi 75 deme şey yapamıyorum da Ondan sonra üç buçuk üst oldu zaten Gel de deli olmaya
Bende çok yaşadım o hissi o durumu vallahi üzüldüm senin adına benim de başıma çok geldi aynı olay olacağını bile bile bozdurma koyuyor adama oldumuda pişmanlıktan kafayı yiyorsun

Passion90

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
16,364
11,467
113
Yeterince tanıdım ve tanıyorum kendisini buradaki çoğu kişiden daha adam bana hiç mı hiç zararı olmadı aksine faydası çok oldu 🙏
İlk hesabı gedson fernandes di küfürden banlandı 2. Hesabı kurtadam31 di yine küfürden banlandı ki daha önce tg den konuşuyorduk işine gelmeyen durum olunca söver buda yeni hesabı 1 senede 25k mesaj kasmış öyle boş biri. Bizde insanlık edip adam hesabına alıyoruz ama adam deği işte. Bana gelipte bunu savunman komik geldi

SaHgEc

BEŞİKT🖤ŞK
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
30,947
11,334
113
İlk hesabı gedson fernandes di küfürden banlandı 2. Hesabı kurtadam31 di yine küfürden banlandı ki daha önce tg den konuşuyorduk işine gelmeyen durum olunca söver buda yeni hesabı 1 senede 25k mesaj kasmış öyle boş biri. Bizde insanlık edip adam hesabına alıyoruz ama adam deği işte. Bana gelipte bunu savunman komik geldi
Ayni şekilde gözümle görmediğim ve bana zararı olmamış bir kişiyi körüklemekte bana komik geldi

SaHgEc

BEŞİKT🖤ŞK
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
30,947
11,334
113
Neyse dediğim gibi tanırsın zamanla.
Çok zaman gerekmiyor buradaki insanlari tanımak için Dost ilk para alışverişinde anlıyorsun kimin ne mal olduğunu lakin benim bu adamdan çıkarım yok olamaz da ,,,10 u geçkin alışverişimiz oldu ben bir yamugunu görmedim,🙏

SaHgEc

BEŞİKT🖤ŞK
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
30,947
11,334
113
He küfür meselesine gelince konu nedir bilmem,ama burada küfür yasak olmasa küfrü madalya yapıp boyunlarına takacağım çok kişi var,he dersen ki bu adam roll parasını alıp kaçtı, başkalarının hesaplarını çalmaya çalıştı ben görmedim henüz 🙈😅ama ssdece küfür vs bandlanip hesaplar açma dersen burada öylesine kendini çakal sanan insanlar var ki ah ah konuşsam yanarlar

Muroo1988

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
50,416
23,718
113
He küfür meselesine gelince konu nedir bilmem,ama burada küfür yasak olmasa küfrü madalya yapıp boyunlarına takacağım çok kişi var,he dersen ki bu adam roll parasını alıp kaçtı, başkalarının hesaplarını çalmaya çalıştı ben görmedim henüz 🙈😅ama ssdece küfür vs bandlanip hesaplar açma dersen burada öylesine kendini çakal sanan insanlar var ki ah ah konuşsam yanarlar
Anlat dinleyek kral

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...