- 1,013
- 121
- 63
Yapım asamısındaymısKartalbeyde gelir yakında
Yapım asamısındaymısKartalbeyde gelir yakında
Sen Gs lisin az Bekleyeceksin3 saat oldu 13.42de cekım talebi verdim hala beklemede
merhaba yarım saat önce çekim talebi verdim hala gelmedi,ne kadar sürede ödendiDeneme bonusunu 1600 TL yaptım. 300 TL çekim verdim geldi. Teşekkürler.
3 saati geçti senin yine iyimerhaba yarım saat önce çekim talebi verdim hala gelmedi,ne kadar sürede ödendi
çekim talebim 1 satte ödendi arkadaşlar site güvenilir
Üye ol direk bonuslarda 300 tl 1500 yap 300 çek
bu avel canli destek ayni şeyleri söyleyip duruyor bana 5 saat olucak baglanıp sövücem şimdiçekim talebim 1 satte ödendi arkadaşlar site güvenilir
Onay değil o incelemede diyor2 çekimide işleme aldı biri 5-6 saat oldu ne değişik bi site ödeme yok onay veriyor![]()
neyini inceliyor 300 tl para göndericek ana avrat sövdüm cıktımOnay değil o incelemede diyor
tam bi avel siteAynı maçı iki defa oynamışim diye bakiyeyi 0 ladilar çekimi iptal ettiler iki kuponda kayipti zaten ibneler şerefsizler
Hep aynı şeyi söylüyorlar inceleme yapıyoruz en kısa zamanda gönderilecektir diye ama gönderilen hiçbir şey yok24 saat oldu ödeme gelmedi hala hangi yöntemle çekim verdiniz