- 3,655
- 1,615
- 113
Onana birde bu gün gelecekti 3 güne maça çıkacak daha takımı bilmiyor antrenman çıkmayacak. Kuymak yiye yiye sisirir kendini zaten
AynenOnana birde bu gün gelecekti 3 güne maça çıkacak daha takımı bilmiyor antrenman çıkmayacak. Kuymak yiye yiye sisirir kendini zaten
Onana gelir gelmez maça çıkacak zaten hemen adapte olamazAynen Uğurcan da gitti ts kolay gol yiyer
EvetBirde manuda bazen çok gol yiyordu.
5000 Okey 🤣
Aynen ama baskan cevap vermiyor 😂😂5000 Okey 🤣
Yana yana freespin peşindesin sözünde duracağından emin misinAynen ama baskan cevap vermiyor 😂😂
Ben slot oynamam çok kanka rahat ol rolling yaptircam işte sanaYana yana freespin peşindesin sözünde duracağından emin misin
Olmaz öyle. Böyle konuşulmadı yan çizme 😃Ben slot oynamam çok kanka rahat ol rolling yaptircam işte sana
Tamam burdayım kaçmam bir yereOlmaz öyle. Böyle konuşulmadı yan çizme 😃
Benimde mesaj artmıyor yav bir 5000 olamadık bu gidişle 1 k alırız 5000 olduk mu 😃 hergun elmas artıyor ama mesaj az gidiyorTamam burdayım kaçmam bir yere
Aynen daha çok varBenimde mesaj artmıyor yav bir 5000 olamadık bu gidişle 1 k alırız 5000 olduk mu 😃 hergun elmas artıyor ama mesaj az gidiyor
Günde 100 atsan iyi olurGünde 50 mesaj atsam 25 günde anca alırım ödül 😃
O kadar mesaj yazdın uğraştın. Ben şaka yapıyorum. Freespin freebet peşine koşarım. Sen al paranı kullan gönlünce 👍👍Tamam burdayım kaçmam bir yere