Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

⚽️Futbol Fenerbahçenin Forvetleri

blackzero

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,616
2,739
113
GS şuan Türkiye de en iyi futbolu oynayan oynatan izleten takımdır osimen gider icardi gelir doldurur o gider Barış o gider Yunus takım oyunu yeterli bize
İcardi kaç dk oynuyor ki. Artık futbolundan çok Ali Koçla uğraşarak Gs taraftarına şirin gözükmeye çalışıyor. Yılda vergisiz kemiksiz 10 milyon Euro cukkalıyor birkaç dk top oynayarak

Campelll

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
TC Onaylı
4,397
3,406
113
İcardi kaç dk oynuyor ki. Artık futbolundan çok Ali Koçla uğraşarak Gs taraftarına şirin gözükmeye çalışıyor. Yılda vergisiz kemiksiz 10 milyon Euro cukkalıyor
Lig çok uzun oynar daha sakatlık olmasın basi maclara 2 li iynarlar bazen tek çıkar oynar

Bernardo1

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,700
1,946
113
icardi Osimhen kolay takımlara gol atar anca liverpool atsınlar bakalım liverpool 7 tane atar duman eder sahada liverpool Galatasarayi
Ben anlamıyorum arkadaş
Her takım için en önemli şey domestik başarıdır
Geçen sene tottenhami şampiyon yaptı avrupada postecouglu kovuldu çünkü ligde basarisizdi
Ne tesadüftür ki ülkemizde ama Okan Avrupa'da başarısız
Sanane arkadaş
Sanane
Okan buruk bizi karısı yaptı belimizi dogrultamiyoruz
Deligimizi Konya Karapınar obruklari gibi depderin yaptı
Diyemiyorlar da
Akıllarınca ama Avrupa edebiyatı
Liverpool bize 10 bile atsa
Fener bize ligte en az 10 puan fark yemeye mahkumdur.

vado90

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
11,119
4,473
113
hayır aga td de sıkıntı değil gsnin kurduğu sistemi bozamıyosun her şey adamların arkasında destekliyolar gs çok mu iyi oynuyor hayır ama yapıyı bozamazsın
Yapı dediğimiz olay TFF nin içinde çok fazla adamı var evet hükümete çok yakın ve zaten transfer için bile destek aldılar bunları üst üste koyup şampiyon olacaksın işte özellikle de derbide rezil rüsva edeceksin eskiden neydi öyle awk ben 0-0 berabere kaldıklarında sevinen GS lileri gördüm 11 senede kadikoyden puan aldık diye kart olayı zaten apayrı birşey tek GS kayrilmiyor belki ama şu kart ofsayt var gibi önemli olaylarda tarafsız olunmadığı sürece Türkiye liginden de bir bok olmaz ki ben şampiyonun bile daha lig başlamadan artık belirlendiğini düşünüyorum o derece yani awk eskiden GS fener maçlarını kazanarak mi şampiyon oluyordu da şimdi gelmiş bunu bahane ediyorlar daha düne kadar kazanamiyorlardi bile ya koskoca City bile 2 senede Duman oldu

tadic

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,077
2,370
113
Barış Alper yılmaz olmasa osimhen ve icardiye tip taşıyan yok geçen rize maçında gördük rize 2 tane attı iptal etti hakem bilerek ofsayt diye sonra 1 tane attı sayıldı hakemler olmasa rrze alırdı maçı

godofgods

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
524
712
93
Matematik desen yok, futbol bilgisi desen o da yok. Fenerliyim yazmana gerek yok senin yorumlarindan anlasiliyo kral
Bir tane eleman saçma sapan konu açtı diye şu son cümlene ne gerek var dostum bosu boşuna diğer insanları da tahrik ediyorsun? Hayır gslilerin tamamı da atomu parçalamasıyla mı biliniyor?

vado90

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
11,119
4,473
113
Bir tane eleman saçma sapan konu açtı diye şu son cümlene ne gerek var dostum bosu boşuna diğer insanları da tahrik ediyorsun? Hayır gslilerin tamamı da atomu parçalamasıyla mı biliniyor?
Google a yaz görürsün ne olduğunu kim futbolcusunun sansurluyor onları herkes biliyor :)

Frank castle

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,745
3,626
113
Barış Alper yılmaz olmasa osimhen ve icardiye tip taşıyan yok geçen rize maçında gördük rize 2 tane attı iptal etti hakem bilerek ofsayt diye sonra 1 tane attı sayıldı hakemler olmasa rrze alırdı maçı
Ligi Türkiye dışında izleyen bile yok o kadar leş bir lig her takim için söylüyorum önce utanma duygusu olacak insanda ondan sonra hersey olur.

byildirim

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
867
362
63
Yapı dediğimiz olay TFF nin içinde çok fazla adamı var evet hükümete çok yakın ve zaten transfer için bile destek aldılar bunları üst üste koyup şampiyon olacaksın işte özellikle de derbide rezil rüsva edeceksin eskiden neydi öyle awk ben 0-0 berabere kaldıklarında sevinen GS lileri gördüm 11 senede kadikoyden puan aldık diye kart olayı zaten apayrı birşey tek GS kayrilmiyor belki ama şu kart ofsayt var gibi önemli olaylarda tarafsız olunmadığı sürece Türkiye liginden de bir bok olmaz ki ben şampiyonun bile daha lig başlamadan artık belirlendiğini düşünüyorum o derece yani awk eskiden GS fener maçlarını kazanarak mi şampiyon oluyordu da şimdi gelmiş bunu bahane ediyorlar daha düne kadar kazanamiyorlardi bile ya koskoca City bile 2 senede Duman oldu
son 4-5 senedir özellikle şampiyon kim başından belli oluyor zaten o yüzden daha sene başından hiç kasmıyorum bu yapıyı yıkmadıkları sürece bişey olmaz tr liginden

tadic

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,077
2,370
113
Keremi aldık napık ettik bide barış Alperi alsak çok fena oluruz sahada 4 lü forvetle çıkarız sahaya