Çok ayıp çok kankacmOoo bizde miydin
Çok ayıp çok kankacm
Amen 😂Yakala artik bu ara ikimizde fena şanssızız bakalim ne zaman düzlüğe çıkacaz ve ya cikabilecekmiyiz
Yenemeyecek gibi olursa hakem hemen 2 kırmızı 2 penaltıyla işi çözer dostarkadaşlar 4 maç bahsi yapmıştım tek fenerbahçe galibiyetine kaldım yenerse yüklü para alacağım sizce fener yenermi kuponu bozayımmı ikirlerinizi ve yardımlarınızı bekliyorum futbolden pek anlamam
Sizinkini öyle olmasin daha 2 maçtan rakipler kızardı yada beleş penaltı ondan sonra Avrupa'ya gidince dökülüyorsnzYenemeyecek gibi olursa hakem hemen 2 kırmızı 2 penaltıyla işi çözer dost
Beleş penaltı dedikten sonra seni ciddiye almıyorum. Pozisyonlara bakmamışsındır bile sadece kuralınızı yerine getiriyorsun o da ağlamak.Sizinkini öyle olmasin daha 2 maçtan rakipler kızardı yada beleş penaltı ondan sonra Avrupa'ya gidince dökülüyorsnz
Cezalı falan değillerdi reis bende hatırlıyorumGöztepe TD Mourinho hayranı. Geçen sene as kadrodan 4 oyuncuyu oynatmamislardi fener maçında (cezalida olabilirlerdi tam hatırlamıyorum ) Göztepe maçı fenere verir gibi
Dimi bilerek almamisti ilk 11 e. Hediye etmişlerdi maçı. Bu sene de öyle birşeyler yapabilirCezalı falan değillerdi reis bende hatırlıyorum
Bilememde fenerin maçların sahada oynandığını düşünmüyorum.Dimi bilerek almamisti ilk 11 e. Hediye etmişlerdi maçı. Bu sene de öyle birşeyler yapabilir
Basca betcoo olsa oda ayni parayi verirdivbet gercekten az verdi bozmaya 68 k ya karşı
Ayni dusuncedeyiz emin olBilememde fenerin maçların sahada oynandığını düşünmüyorum.
0.2 veya 1.3 alır fenerarkadaşlar 4 maç bahsi yapmıştım tek fenerbahçe galibiyetine kaldım yenerse yüklü para alacağım sizce fener yenermi kuponu bozayımmı ikirlerinizi ve yardımlarınızı bekliyorum futbolden pek anlamam
goztepe alır ya da berabere biter fener ilk haftadan lige havlu atarBoz 1-1 biter bu maç yada 2-2 bitecek