- 4,373
- 1,921
- 113
Yener 1.3 skorarkadaşlar 4 maç bahsi yapmıştım tek fenerbahçe galibiyetine kaldım yenerse yüklü para alacağım sizce fener yenermi kuponu bozayımmı ikirlerinizi ve yardımlarınızı bekliyorum futbolden pek anlamam
Yener 1.3 skorarkadaşlar 4 maç bahsi yapmıştım tek fenerbahçe galibiyetine kaldım yenerse yüklü para alacağım sizce fener yenermi kuponu bozayımmı ikirlerinizi ve yardımlarınızı bekliyorum futbolden pek anlamam
Valla sole bi 35 ustu bozdurma olması lazımdı ama yerinde olsam bozmam kesinliklen he o paraya çok ihtiyacın varsa bozadabilirsin kupon senin kuponun karar senin kararınvbet gercekten az verdi bozmaya 68 k ya karşı
doğru 28 k güzel para ama 68 k borcum var oraya denk gelir rahatlarım bozdurmayacağım beklicem ne olursa olsunValla sole bi 35 ustu bozdurma olması lazımdı ama yerinde olsam bozmam kesinliklen he o paraya çok ihtiyacın varsa bozadabilirsin kupon senin kuponun karar senin kararın
35i tekrar 2 orandan fenere basarsa 70 verir boyle mantik olmazValla sole bi 35 ustu bozdurma olması lazımdı ama yerinde olsam bozmam kesinliklen he o paraya çok ihtiyacın varsa bozadabilirsin kupon senin kuponun karar senin kararın
Kardes fenerin alacagi kesin mi adam bozayim mi diyor bende 30k senin işini gorurse boz dedim35i tekrar 2 orandan fenere basarsa 70 verir boyle mantik olmaz
Fenerler saplarrrr 😂😂😎😎😎Kardes fenerin alacagi kesin mi adam bozayim mi diyor bende 30k senin işini gorurse boz dedim
1.90 orani var futboldur bu hiç belli olmaz sen sen ol bu hayatta fazla fenere güvenme saği solu belli olmaz o takiminFenerler saplarrrr 😂😂😎😎😎
Biri az vermis dedi onu dedimKardes fenerin alacagi kesin mi adam bozayim mi diyor bende 30k senin işini gorurse boz dedim
Kanser eder ama akşam saplar kankam 😂😂1.90 orani var futboldur bu hiç belli olmaz sen sen ol bu hayatta fazla fenere güvenme saği solu belli olmaz o takimin
Saplaa o zaman puahaKanser eder ama akşam saplar kankam 😂😂
Yenerarkadaşlar 4 maç bahsi yapmıştım tek fenerbahçe galibiyetine kaldım yenerse yüklü para alacağım sizce fener yenermi kuponu bozayımmı ikirlerinizi ve yardımlarınızı bekliyorum futbolden pek anlamam
İlk yarıdan saplaycm biseyler yakalrsm 😂Saplaa o zaman puaha
Konunda bize de tepki verrr çok ayıp 😂😂
Ooo bizde miydinKonunda bize de tepki verrr çok ayıp 😂😂
Yakala artik bu ara ikimizde fena şanssızız bakalim ne zaman düzlüğe çıkacaz ve ya cikabilecekmiyizİlk yarıdan saplaycm biseyler yakalrsm 😂