Kanka ne bastın ne veriyor bozdurma kaçda onları söyle ona göre yorum yapalimarkadaşlar 4 maç bahsi yapmıştım tek fenerbahçe galibiyetine kaldım yenerse yüklü para alacağım sizce fener yenermi kuponu bozayımmı ikirlerinizi ve yardımlarınızı bekliyorum futbolden pek anlamam
Bozdurma fener öyle böyle yapıyla falan ligin ilk maçını alacaktırarkadaşlar 4 maç bahsi yapmıştım tek fenerbahçe galibiyetine kaldım yenerse yüklü para alacağım sizce fener yenermi kuponu bozayımmı ikirlerinizi ve yardımlarınızı bekliyorum futbolden pek anlamam
Bızde pek anlamıyoruz ılk 15 dk ızle ona gore bozarkadaşlar 4 maç bahsi yapmıştım tek fenerbahçe galibiyetine kaldım yenerse yüklü para alacağım sizce fener yenermi kuponu bozayımmı ikirlerinizi ve yardımlarınızı bekliyorum futbolden pek anlamam
22 veya 11 diye dusunuyorum hakkinda hayirlisi reisarkadaşlar 4 maç bahsi yapmıştım tek fenerbahçe galibiyetine kaldım yenerse yüklü para alacağım sizce fener yenermi kuponu bozayımmı ikirlerinizi ve yardımlarınızı bekliyorum futbolden pek anlamam
😂Bızde pek anlamıyoruz ılk 15 dk ızle ona gore boz
Bnce yener bol sans diyirum.fener cl pek iplemiyir diye dusunuyorumarkadaşlar 4 maç bahsi yapmıştım tek fenerbahçe galibiyetine kaldım yenerse yüklü para alacağım sizce fener yenermi kuponu bozayımmı ikirlerinizi ve yardımlarınızı bekliyorum futbolden pek anlamam
Ne kadar bastin ne kadar veriyor kupon suan bozdurma ne kadar veriyor arada çok fark varmi konu açıyorsunuz bari detaylı konu acinarkadaşlar 4 maç bahsi yapmıştım tek fenerbahçe galibiyetine kaldım yenerse yüklü para alacağım sizce fener yenermi kuponu bozayımmı ikirlerinizi ve yardımlarınızı bekliyorum futbolden pek anlamam
Bende onu dedimNe kadar bastin ne kadar veriyor kupon duan bozdurma ne kadar veriyor arada çok fark varmi konu açıyorsunuz bari detaylı konu acin
Ligin ilk maçını fener ne olursa olsun kazanır bolşans miktar 500k mıarkadaşlar 4 maç bahsi yapmıştım tek fenerbahçe galibiyetine kaldım yenerse yüklü para alacağım sizce fener yenermi kuponu bozayımmı ikirlerinizi ve yardımlarınızı bekliyorum futbolden pek anlamam
Bozma bence. Handikap yapacak okuduk üfledikarkadaşlar 4 maç bahsi yapmıştım tek fenerbahçe galibiyetine kaldım yenerse yüklü para alacağım sizce fener yenermi kuponu bozayımmı ikirlerinizi ve yardımlarınızı bekliyorum futbolden pek anlamam
Yenicez inşallah ilk yarıdan bitirir işi fenerarkadaşlar 4 maç bahsi yapmıştım tek fenerbahçe galibiyetine kaldım yenerse yüklü para alacağım sizce fener yenermi kuponu bozayımmı ikirlerinizi ve yardımlarınızı bekliyorum futbolden pek anlamam
Bozma çok düşük vermiyormuş bekle kısmetinde varsa o para olur zaten fener kadro iyi ilk hafta dan hata yapma luksleri yoktam kupon 68 bin veriyor bozarsam 28 k
vbet gercekten az verdi bozmaya 68 k ya karşıBozma çok düşük vermiyormuş bekle kısmetinde varsa o para olur zaten fener kadro iyi ilk hafta dan hata yapma luksleri yok