- 6,542
- 5,706
- 113
Ahhaahah Jose Mourinho effect 😎Bu ne kardeşim buda yeni adetmi
Ekli dosyayı görüntüle 830853
Umarım değerlendiren olmuştur, daha önceki turda feyenord'un 2_1 biten maçın skorunu bilmiştim 😊0-0 güzel oran reis 🧐
Cengizde kebabı yiyik gelik maça zaten ne de olsa oynatmıyor hoca diye .Ekli dosyayı görüntüle 830843
Kerem Aktürkoğlu oyundan çıkarken Jose Mourinho ile tokalaştı ve daha sonra tribünler milli oyuncuyu alkışladı.
Keyfi yerinde karpuzu büyütüp para alıyor işi kebapCengizde kebabı yiyik gelik maça zaten ne de olsa oynatmıyor hoca diye .
Sen oyna ona😀😀😀ben Fener turu atlara oynicam senle aynı yerden oynayalım senin paranı çekip pavyonda yicemBenfica turu geçer oranı 1.45 bankolarin bankosu
Capkın seni hangi pavyon bizim burada bir pavyon var kapısında kim demiş geceler uyumak içindir yazıyor.Sen oyna ona😀😀😀ben Fener turu atlara oynicam senle aynı yerden oynayalım senin paranı çekip pavyonda yicem
Pav-yon diye gece kulübü var orasıCapkın seni hangi pavyon
Duran nasıl topçu senceÜretken olamıyoruz durana top gelmiyor çok eksik var işimiz zor
Tamamdır ben tumbet oynayacamPav-yon diye gece kulübü var orası
Tamam ben de yarımbette oynayım o zamanTamamdır ben tumbet oynayacam
Dalga geçme dost ciddi konu konuşuyoruz ortada pavyon iddaasi var.Tamam ben yarımbette oynayım o zaman
Yapıyorsun bu sporu reisUmarım değerlendiren olmuştur, daha önceki turda feyenord'un 2_1 biten maçın skorunu bilmiştim 😊
Bu ne kardeşim buda yeni adetmi
Ekli dosyayı görüntüle 830853