Aktürkoğlu Zagreb in bütün takımdan daha değerli reis
Yersen
Aktürkoğlu Zagreb in bütün takımdan daha değerli reis
Sahada gördük reis berbat oynadı ölü futbol halı sahadaki topçular daha iyi oynardıAktürkoğlu Zagreb in bütün takımdan daha değerli reis
Yersen
Onca takım maç yapıyor en net galibiyeti bizim takımlarla oynayanlar alıyor leş ya bu ülkede futbolu yasaklayacaksınBıktık vallaha bıktık
Ya dost valla sorun hocalarda değil gs de gidip fankfurtan 5 yedi Türkler de oyun temposu yok hiç bir zaman da olmucak Avrupa daki oyun çok ileri seviye turkiyeye de kimse top oynamak için değil para icin geliyorlarAcilen gram futbol zekası olmayan tedesconun gönderilmesi lazım
Dost fanatik fenerliyiz varimiz yogumuz onların olsunda bı keyif alamadık ya la su takımdan sürekli sinir sinir gına geldi artık neyse kafanı duvarlara vursan ne fayda tutulmusuz bı kere yapcak bişey yokYa dost valla sorun hocalarda değil gs de gidip fankfurtan 5 yedi Türkler de oyun temposu yok hiç bir zaman da olmucak Avrupa daki oyun çok ileri seviye turkiyeye de kimse top oynamak için değil para icin geliyorlar
Aynen çok haklısın bende koyu besiktasliydim hafta da bir mac zevkimiz oluyordu da besiktas ta fenerden beter halde soğudum artik 2 senedir sende soğursun ins bosver gitsin takma hayatta mutluluğu başka yerlerde araDost fanatik fenerliyiz varimiz yogumuz onların olsunda bı keyif alamadık ya la su takımdan sürekli sinir sinir gına geldi artık neyse kafanı duvarlara vursan ne fayda tutulmusuz bı kere yapcak bişey yok
la bu kadar olmaz yemin ediyorum ya bak ciddiyim bu kadar olmaz o o e ts nin kupası lanetiyse versinler soksunlar g.tne kupayı 10 sene üst üste sampiyon olalım ama ne lanetmiş arkadaş valla bu kadar kötü olması imkansız bu takımın biz 2 2 beklerken 3 1 oluyorOyuncu grubunda sorun var bariz belli adamlar isteksiz bu hocayıda kovsunlar derhal
Evlere senlik defans ortasaha desen ayni sekil kaleci desen edersonun kardesini falan aldik herhalde uyuyor adamlar hoca desen acayip önliberosuz maca cikiyor delirttiler artikla bu kadar olmaz yemin ediyorum ya bak ciddiyim bu kadar olmaz o o e ts nin kupası lanetiyse versinler soksunlar g.tne kupayı 10 sene üst üste sampiyon olalım ama ne lanetmiş arkadaş valla bu kadar kötü olması imkansız bu takımın biz 2 2 beklerken 3 1 oluyor