Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Tahmin Fenerbahçe - Trabzonspor

CodyRhodes

indusputed
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,867
777
113
1-1 berabere fenere beleşten penaltıyla 1 puanı hediye ederler

Rinkushichi

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
428
96
28
Mendy-cham orta sahası ile çıkarsa net beraberlik yenilmez .

Rinkushichi

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
428
96
28
Fatih tekke var başlarında saf Trabzonlu . O yüzden diyorum. Beraberlik için oynayacaklar . Ne zarar versek kâr diyecekler.

Blackpearl1903

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,396
2,433
113
Valla kral iki takımda güçlü kim akıllı kim salak göreceğiz
Yaa ne güçlüsü be kardeşim Ts nin neresi güçlü haaa birde sence mesele artık güç mü gs de güçlü değil miydi Bjk karşısında noldu Bjk eline verdi bu saatten sonra Fener döve döve maç kazanır

Osman1331

Saygılarımla...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,304
604
113
Yaa ne güçlüsü be kardeşim Ts nin neresi güçlü haaa birde sence mesele artık güç mü gs de güçlü değil miydi Bjk karşısında noldu Bjk eline verdi bu saatten sonra Fener döve döve maç kazanır
Dayım bana bile kızdı Fenerbahçeliyim ölene kadar ama tarafsız olmam lazım Fenerbahçe büyüktür gerisi cacık

Osman1331

Saygılarımla...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,304
604
113
Kardeşim inşallah la maşallahla olmaz Fener her türlü o maçı alır ama hakemle ama penaltıyla ama şunla bunla illa ki alır puan bırakmaz
Valla dayım hadi bakalım bizde onu istiyoruz beni hiç dışarda Fenerbahçe maçı izlerken gördün mü görmeni isterim özellikle Trabzon maçında