- 1,304
- 604
- 113
Bu maç nasıl sonuçlanır @tahir1603 senin fikrin önemli reis
Saygılar 🚬🚬🚬
Saygılar 🚬🚬🚬
Ekli dosyalar
-
431.1 KB Görüntüleme: 93
feneri küçük harflerlee yazman gerekirdi dostBu maç nasıl sonuçlanır @tahir1603 senin fikrin önemli reis
Saygılar 🚬🚬🚬
Ayrıntıyı fark etmeyeceksin diye ödüm koptu 👌😉😄feneri küçük harflerlee yazman gerekirdi dost
2 2 olabilir miBeraberlik kokuyor. Trabzon yenilmez reis 🦁
Kral TS maçı hep gollü geçer kg var olur sonrası ne olur bilmem nerdesin şah İsmail derbi canavarı1-1 berabere fenere beleşten penaltıyla 1 puanı hediye ederler
Valla kral iki takımda güçlü kim akıllı kim salak göreceğizMendy-cham orta sahası ile çıkarsa net beraberlik yenilmez .
Valla unuttun fatih tekke vardı bakalım ne yapacakFatih tekke var başlarında saf Trabzonlu . O yüzden diyorum. Beraberlik için oynayacaklar . Ne zarar versek kâr diyecekler.
Ms1 kardeşim bunda düşünecek bi durum yokBu maç nasıl sonuçlanır @tahir1603 senin fikrin önemli reis
Saygılar 🚬🚬🚬
Abim benim ya inşallahMs1 kardeşim bunda düşünecek bi durum yok
Kral mantıklı yani bunu denrim spor turnuvasında2 den 1 olabılır
Yaa ne güçlüsü be kardeşim Ts nin neresi güçlü haaa birde sence mesele artık güç mü gs de güçlü değil miydi Bjk karşısında noldu Bjk eline verdi bu saatten sonra Fener döve döve maç kazanırValla kral iki takımda güçlü kim akıllı kim salak göreceğiz
Kardeşim inşallah la maşallahla olmaz Fener her türlü o maçı alır ama hakemle ama penaltıyla ama şunla bunla illa ki alır puan bırakmazAbim benim ya inşallah
Dayım bana bile kızdı Fenerbahçeliyim ölene kadar ama tarafsız olmam lazım Fenerbahçe büyüktür gerisi cacıkYaa ne güçlüsü be kardeşim Ts nin neresi güçlü haaa birde sence mesele artık güç mü gs de güçlü değil miydi Bjk karşısında noldu Bjk eline verdi bu saatten sonra Fener döve döve maç kazanır
Valla dayım hadi bakalım bizde onu istiyoruz beni hiç dışarda Fenerbahçe maçı izlerken gördün mü görmeni isterim özellikle Trabzon maçındaKardeşim inşallah la maşallahla olmaz Fener her türlü o maçı alır ama hakemle ama penaltıyla ama şunla bunla illa ki alır puan bırakmaz