- 1,024
- 1,051
- 113
trabzon sahada yok masallah
Tamam ondan bahsediyorum bende zaten fenerin golünün iptal edilme sebebini söylüyorum. Algı bunlar hep Trabzon’un hakkını yediklerini saklamak içinben Galatasaraykiyim kardeşim üst oynadım Trabzon'un attığı gol nizami az önce Fenerbahçenin attı golde nizami
Hakem dayanamıyor tir tir titriyor Trabzon gol atarsa diye kendi atacak şimdiSalla fenerim ikiyi
Hakemler hep bizden zatenHakem dayanamıyor tir tir titriyor Trabzon gol atarsa diye kendi atacak şimdi
İkinciliğiniz ondan yoksa hakkınız 4.lük 5.lik. Hakkınız 2011de lig düşmekti zaten şuan çoktan amatör ligdeydiniz ama sizin için yasa bile çıktı bu ülkedeHakemler hep bizden zaten
Ondan yıllardır şampiyonuz
olurda bu kadar olmaz top ağlara değince mi gol sayılıyor. onachu normal topa çıkıyor yazık valla ha yazıkTamam ondan bahsediyorum bende zaten fenerin golünün iptal edilme sebebini söylüyorum. Algı bunlar hep Trabzon’un hakkını yediklerini saklamak için
Topa çıkıyor skriniar dirseğe kafa atmaya çalışıyor topla alakası yok iyi izleolurda bu kadar olmaz top ağlara değince mi gol sayılıyor. onachu normal topa çıkıyor yazık valla ha yazık
Abim forumda baska konularda var bi tur at senİkinciliğiniz ondan yoksa hakkınız 4.lük 5.lik. Hakkınız 2011de lig düşmekti zaten şuan çoktan amatör ligdeydiniz ama sizin için yasa bile çıktı bu ülkede
Sence niye veremediler o golü adamların buz gibi golünü yoktan yere piç ettiller takım demoralize olup birde kırmızı yedi o golü vermemelerinin tek sebebi akıllarınca yaptıkları hatayı telafi ettilerfenerin az önce verilmeyen golü