http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Tahmin Fenerbahce-Trabzonspor Maçı Tahminleri

vado90

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
11,482
4,637
113
Var kararı yanlış zaten vara çağıramaz vara çağırsa bile iptal değil skriniar çakalı kafasını sokuyor bilerek
aynı torreira gibi hakemler bıkmış artık evde kendini yere atıyormuş torrreira hakem eve gidip koltuğa sarı kart gösteriyormuş

NFK19

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,426
1,697
113
Adamlardaki çapsızliga bakarmsn fb-ts maçı var dertleri Galatasaray 😅😅😅

karagalak

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,327
3,912
113
Yazık bu lige ya başka bişey değil çoluğundan çocuğundan çıksın inşallah hepte fenerle trabzon maçına böyle kazma hakemler geliyor yazık

kaykay61

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,273
270
83
O golü nasıl iptal edersin sen maçın ağzına sıçtın

Hasim5454

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
11,820
5,842
113
On defa ts nin iptal edilen golünü izledim şu golü dünyanın başka hiçbir ülkesinde iptal edemezsin takım ayirmaksizin bu hakemlerin bu federasyonun hepsinin Allah belasını versin
Hakem yorumlarını okudum vara gidemezsin diyor hepsi skandal diyor

kturgay

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,704
685
113
On defa ts nin iptal edilen golünü izledim şu golü dünyanın başka hiçbir ülkesinde iptal edemezsin takım ayirmaksizin bu hakemlerin bu federasyonun hepsinin Allah belasını versin
fenerin az önce verilmeyen golü

Hasim5454

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
11,820
5,842
113
fenerin az önce verilmeyen golü
Geçen sene gs şampiyonluğu ilan ettikten sonra febem ilk kırmızısını görmüştü ya hani gerçi hatırlamazsınız siz böyle şeyleri. Aynı muhabbet işte iş işten geçtikten sonra golü iptal et fenerinde golü iptal edildi desinler. Maçı takibi bıraktım zaten düzenek kurulmuş

kturgay

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,704
685
113
Geçen sene gs şampiyonluğu ilan ettikten sonra febem ilk kırmızısını görmüştü ya hani gerçi hatırlamazsınız siz böyle şeyleri. Aynı muhabbet işte iş işten geçtikten sonra golü iptal et fenerinde golü iptal edildi desinler. Maçı takibi bıraktım zaten düzenek kurulmuş
ben Galatasaraykiyim kardeşim üst oynadım Trabzon'un attığı gol nizami az önce Fenerbahçenin attı golde nizami

darbekentli

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,329
365
83
Tiyatro onuachunun golünün iptal edilmesiyle belli oldu. Yazık sadece. Basketbolda faul versen gülerler o pozisyona