- 5,209
- 3,638
- 113
Dün Galatasaray dan özel oran dahil 3.5 üst 2.5 üst patladik bugün dusunceleriniz neler dostlar
Gidebilir ateşli macNesine de hakem 2 defa vara gider 7.60 oran vardı ben aldım valla değerlendirmek isteyene duyurulur
İmkansiz diyorum sana
Ve ederson 3 kurtarış yapar 2.38 oranı var bakın derimGidebilir ateşli mac
Monitöre gitmesi lazim ama onun icinNesine de hakem 2 defa vara gider 7.60 oran vardı ben aldım valla değerlendirmek isteyene duyurulur
Gider gider bir kart incrlese bir penaltı incrleseMonitöre gitmesi lazim ama onun icin
Belki olur dost imkansız değil bana olur gibi geliyorMonitöre gitmesi lazim ama onun icin
2.5 veya risk alirak 3m5 mantıklı benceGider gider bir kart incrlese bir penaltı incrlese
Benim oran geldi değerlendiren varsa tebriklerNesine de hakem 2 defa vara gider 7.60 oran vardı ben aldım valla değerlendirmek isteyene duyurulur
Dirseğe değmeyi boşver dirseğe bilerek çenesini sokan skriniar zaten. Bu oyuncu bunları sürekli yapan biriO gol net goldü dirsek hafif değmiş erkek oyunu bu erkek olacak o kadar İtalya da adamın dize dalıyorlar devam diyorlar
Var kararı yanlış zaten vara çağıramaz vara çağırsa bile iptal değil skriniar çakalı kafasını sokuyor bilerekKırmızı doğru kararda o golü iptal edip adama sarı kart vermek nedir