Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

⚽️Futbol Fenerbahçe Şampiyonlar Ligi Gruplarında

YoXuL

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
18,715
11,009
113
Fenerbahçe’nin Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme Turunda Lille’yi elemesi halinde play-off turundaki muhtemel rakipleri.

Rangers 🆚 Dynamo Kiev/Partizan

veya

Slavia Prag 🆚 Union SG

vado90

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
11,058
4,437
113
Dost başlık ne alaka dost sfgsdg
Yani diyor ki biz ADAM gibi rakipleri elersek büyük kulüplerin gittiği şl ye gidicez diyor yrk kürek liglerin takımlarını eleyip şampiyonlar ligine gitmeyiz diyor dimi @Fterim1905 dimi @Şükrü00 dimi @Rogue :D he bide şey diyor o kadar şl ye gidiyoruz paraları alıyoruz gt de dayamisiz devlete stadı yaptırmısiz hala borcumuz var da diyemiyorlar:D

Daimon

Moderator
Yönetici
Moderatör
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
108,459
82,384
113
Yani diyor ki biz ADAM gibi rakipleri elersek büyük kulüplerin gittiği şl ye gidicez diyor yrk kürek liglerin takımlarını eleyip şampiyonlar ligine gitmeyiz diyor dimi @Fterim1905 dimi @Şükrü00 dimi @Rogue :D he bide şey diyor o kadar şl ye gidiyoruz paraları alıyoruz gt de dayamisiz devlete stadı yaptırmısiz hala borcumuz var da diyemiyorlar:D
Kısaltma yaparak argo kullanmayalım üslubunu değiştirirsen sevinirim..

Fterim1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
31,261
28,837
113
Adam ciddi ciddi UEFA'nın bunlara bilerek zor rakip verdigine inanmış. Ali Koç gerçekten bambaşka bir detay, taraftarı bu kıvama nasıl getirdi helal olsun

vado90

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
11,058
4,437
113
Adam ciddi ciddi UEFA'nın bunlara bilerek zor rakip verdigine inanmış. Ali Koç gerçekten bambaşka bir detay, taraftarı bu kıvama nasıl getirdi helal olsun
Fatih Terim i ilah ilan etmiş birine göre normal yorum :D sergen in videosu nu izlersen ne demek istediğimi anlarsın guardiola iyi hocaymis gitsin diyor Bi Anadolu takımı çalıştırsın görelim hocalığı o kadar hakli ki hazır gs yi gelip samp yapmak basit leichester i samp adam hocadır diyor ki baya baya haklı ing de samp olmak çok çok çok zor birsey

Fterim1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
31,261
28,837
113
Fatih Terim i ilah ilan etmiş birine göre normal yorum :D sergen in videosu nu izlersen ne demek istediğimi anlarsın guardiola iyi hocaymis gitsin diyor Bi Anadolu takımı çalıştırsın görelim hocalığı o kadar hakli ki hazır gs yi gelip samp yapmak basit leichester i samp adam hocadır diyor ki baya baya haklı ing de samp olmak çok çok çok zor birsey
Madem öyle 99 puan alan ismaili kovup Mourinhoyu niye getirdiniz :)

vado90

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
11,058
4,437
113
Madem öyle 99 puan alan ismaili kovup Mourinhoyu niye getirdiniz :)
o bizim başkanın düşüncesi Bn yorumlarımı farklı konularda da belirttim ki bunu zamanında da diyordum hakemi ve lobileri yenemezsin daha dün yazdım isterse ileri uçta mpabbe neymar Ronaldo olsun nasıl olsa haksız kırmızı kart göstermeye alışık olduğu için sizin 12. adamlarınız Bi mourinho değil tillahı da gelse farketmiyor benim.icin

Fterim1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
31,261
28,837
113
o bizim başkanın düşüncesi Bn yorumlarımı farklı konularda da belirttim ki bunu zamanında da diyordum hakemi ve lobileri yenemezsin daha dün yazdım isterse ileri uçta mpabbe neymar Ronaldo olsun nasıl olsun haksız kırmızı kart göstermeye alışık olduğu için sizin 12. adamlarınız Bi mourinho değil tillahı da gelse farketmiyor benim.icin
Yav hacı abi bozuk plak gibi hep aynı şeyler; hakem ve lobi. Başakşehir, Trabzon, Beşiktaş ve Galatasaray son 10 yılda şampiyon olan takımlar ama ne hikmetse sadece Galatasaray'ın şampiyonluklar hep hakem desteği lobi desteği vs

vado90

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
11,058
4,437
113
Yav hacı abi bozuk plak gibi hep aynı şeyler; hakem ve lobi. Başakşehir, Trabzon, Beşiktaş ve Galatasaray son 10 yılda şampiyon olan takımlar ama ne hikmetse sadece Galatasaray'ın şampiyonluklar hep hakem desteği lobi desteği vs
Sen maçları ve verilen kararları da izlemiyorsun heralde çoluk çocuk gibi sadece skora bakıyorsan bisey diyemem