Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Tahmin Fenerbahçe Oranı

sanameterio

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
3,904
3,193
113
KASIMPASA ve fenerın kaybedecegını düşünenlerın elıne verdık
Tebrikler dostum lig 2.liğine yerleştiniz umarım yerinizi korursunuz ve 15 yıl sonra şampiyonlar ligi müziğini ön elemede bile olsa stadinizda duyarsınız. Tekrardan büyük Kasımpaşa zaferinden ötürü canı gönülden tebrik ediyorum.

mustafag7ler

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,186
1,505
113
Tebrikler dostum lig 2.liğine yerleştiniz umarım yerinizi korursunuz ve 15 yıl sonra şampiyonlar ligi müziğini ön elemede bile olsa stadinizda duyarsınız. Tekrardan büyük Kasımpaşa zaferinden ötürü canı gönülden tebrik ediyorum.
Kanka sen olayı çok yanlış anlamışsın

goksell

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,128
452
83
Neyi yanlış anlamışsım dostum. Arkadaş Fenerbahçeliymis bende tebrik ettim Kasımpaşa galibiyetinden dolayı. Senin demek istediğin nedir açık olursan
aga gereksiz iddalı konustun ben besiktaslıyım fener net alır dedım yanı fener kimki pasayı yenecek felan deyip sonra gelip bu sekılde konusmana anlam veremedim ben

sanameterio

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
3,904
3,193
113
aga gereksiz iddalı konustun ben besiktaslıyım fener net alır dedım yanı fener kimki pasayı yenecek felan deyip sonra gelip bu sekılde konusmana anlam veremedim ben
Dostum burası forum sitesi herkes belirli kurallar çerçevesinde düşüncelerini ve tahminlerini iletebilirler burası türünün değil. Fenerbahçe nın bugün yenmemesini temenni ettim bir Beşiktaşlı olarak ve Fenerbahçe'nin de yenemeyecegini düşündüm tahminim ve temennim bu yöndeydi bunuda belirttim. Ben Fenerbahçe'nin futbolunu beğenmiyorum Fenerbahçe kim ki demem normal .aslında bu lafı 3 hafta önce söylesem emin olun hic kimsede yadirgamazdi degilmi. Neyse arkadaş eline verdik falan demesi normalmi benim mesajımı alintilayip. Lütfen biraz kültür seviyemizi üslubumuzu değiştirelim geliştirelim. Zaten raporladim o mesajını arkadaşın silindi.

goksell

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,128
452
83
Dostum burası forum sitesi herkes belirli kurallar çerçevesinde düşüncelerini ve tahminlerini iletebilirler burası türünün değil. Fenerbahçe nın bugün yenmemesini temenni ettim bir Beşiktaşlı olarak ve Fenerbahçe'nin de yenemeyecegini düşündüm tahminim ve temennim bu yöndeydi bunuda belirttim. Ben Fenerbahçe'nin futbolunu beğenmiyorum Fenerbahçe kim ki demem normal .aslında bu lafı 3 hafta önce söylesem emin olun hic kimsede yadirgamazdi degilmi. Neyse arkadaş eline verdik falan demesi normalmi benim mesajımı alintilayip. Lütfen biraz kültür seviyemizi üslubumuzu değiştirelim geliştirelim. Zaten raporladim o mesajını arkadaşın silindi.
onu farketmedim gerçekten öyle demişse onun ayıbı tabi ben de beşiktaslıyım yani sence bizim ligde iyi futbol oynayanlar mı yukarıda ? galatasataray 3 fenerbahce 2.sırada bence 2.gaziantep 3.alanya olmalı oyuna göre sadece besiktas iyi futbollla olması gerektiği yerde bugune gelirsek işte ara ara izledim fenerbahce iyi oynamadı ama kazandı :) bilyorsun bu işleri işte konusturma beni

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
103,075
58,221
113
Şimdi bu r ve konu değiştirme ne alaka kardeş.sen hangi takımlı son?

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
103,075
58,221
113
Büyük Kasımpaşa zaferi diye dalga gectigin takıma siz yenildiniz kardeş.iddaanda kaybettin ama mevzu farklı yerlere gidiyor.bence hoş değil.neyse bol sans olsun iyi forumlar

L0cKz

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
3,877
5,077
113
Konudaki mesajları zevkle takip ettim. Benim gibi şanlı Fenerbahçe'li arkadaşlara tebrikler. Fenerbahçe hakkında gereksiz boş konuşan arkadaşlara da Allah sabır versin. Çok ihtiyacınız olacak :D

goksell

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,128
452
83
Büyük Kasımpaşa zaferi diye dalga gectigin takıma siz yenildiniz kardeş.iddaanda kaybettin ama mevzu farklı yerlere gidiyor.bence hoş değil.neyse bol sans olsun iyi forumlar
bosver abi ben dedim girerim iddaya 0 2 senın 1 benım dedim :D girmedi uzatmayak ya

sanameterio

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
3,904
3,193
113
Fenerbahçe'li dostlarımı kizdirdim sanırım arkadaşlar gerilmeye gerek yok biri demiş r yaptı biri demiş boş konuşuyor biri diyor ellerine verdik biri diyor iddaayi kaybettin biri diyor iddaaya girrk dedim girmedi. Tamam sakin ben bişey demedim ki tebrik ettim. Niye yanlis anliyorsunuz. Ama size kızmıyorum Benim Fenerbahçe li arkadaslarimda şu an çok dolu ne desem hemen yanliş anlıyorlar. Abi bu Fenerbahçe'nin kendi taraftarina kaç yıldır çektirdiği nedir taraftarın psikolojisi bozulmuş. Haksızmiyim arkadaşlar:)
Not: bunlar hep aziz babanın ahı.
Prince giderken eldeki bulgurdan olmak bu olsa gerek.
İnşallah aziz Yıldırım tekrar aday olursa Mayıs takı seçimlere tekrar türk futbolu renklenir.