- 528
- 278
- 63
Öz başkanım inşallah ölene kadar başkanlığı bırakmayacakMillet hala teknik direktör gitti diye fener düzelir zannediyor asil fenerde yönetim gitmezse fener den başarı beklemeyin
Öz başkanım inşallah ölene kadar başkanlığı bırakmayacakMillet hala teknik direktör gitti diye fener düzelir zannediyor asil fenerde yönetim gitmezse fener den başarı beklemeyin
Kendini kovdurmak için son çare ali koçun yüzdüğü havuza işemiş diyorlarTazminatör aldı parayı
Niye başarısız olmak için mi? Mou teknik direktör falan değil onun avrupada şampiyon yaptığı takımları sokakta rastgele birine versen o da şampiyon yapardı o kadar iyiydi feneri yapsaydıOkanı kovup mourinhoyu çekme işi
Millet hala teknik direktör gitti diye fener düzelir zannediyor asil fenerde yönetim gitmezse fener den başarı beklemeyin
Gelecek Turk hocada 5 milyon eurodan asagiya gelirse adam degildirHaberlerdede çıktı bilgi doğru.insallah İsmail Kartal gelir.bu yvsakla sezona başlamak hataydı zaten.resmen sattı benficaya turu.adi ezik herif
Portekiz milli takımı 😀@JoseMourinho Kardeşim sıradaki takım kim 😄
Mou hoca değil mi, yani bunlar ne yeyip içiyorlar. Bu ülkenin insanların ağzını bantlayin konusmasinlar ülke 100 yıl ileri giderDaha geldiği gün dedim bu Mourinho hoca falan değil diye,adamın dini imanı bu senelerdir takıma savunma oynatır 1 gol atar maç sonuna kadar yatar en leş hoca olabilir bana göre.
Değil tabi şans eseri iyi oyuncularla kupa kazandı zamanında ondan sonra heryerden kovuldu ,adamın oyununu izle zevk vermiyor futbolculuk geçmişi yok.Mou hoca değil mi, yani bunlar ne yeyip içiyorlar. Bu ülkenin insanların ağzını bantlayin konusmasinlar ülke 100 yıl ileri gider