- 6,598
- 5,740
- 113
Burda insanlar sana küfür etse zoruna gider dimi kardeşim yapdigin normalmı senin için sadece takimmı fenerbahçe en azından bugünBaşarılar Rangers .
Burda insanlar sana küfür etse zoruna gider dimi kardeşim yapdigin normalmı senin için sadece takimmı fenerbahçe en azından bugünBaşarılar Rangers .
Olayı yanlış yere çekmeyin adam bu gol sadece rangersa atılmadı diye iğneleme yapıyor ona misilleme olsun diye yazdim .Burda insanlar sana küfür etse zoruna gider dimi kardeşim yapdigin normalmı senin için sadece takimmı fenerbahçe en azından bugün
Oda farkında hataların sutu o hırsla çekti zatenBen olsam szymanki yi çıkarırım gol attına bakma sende görmüşssündür ilk 10dk da 4-5 tane hata yaptı kaç kere çıkarken kaptırdı bi tanesinde kontra yiyordu.
Sensin reis sensin münakaşaya girmeni istemiyorum TR maçı izliyoruz konuyu başka yere çekmeyelimAtılan gol sadece Rangersta atılmadı💛💙
Hırsı bırakacak böyle oynanmaz o mevkideki adam oyunu domine etmesi lazım ilk maçtada aynı hatayı yaptı pahalıya patladı az güvense kendine güzel cevher.Oda farkında hataların sutu o hırsla çekti zaten
Sen normal yazdığın için yanlış yere çekerim belki adamın lafı size değil en azından sor dostum yani şurada moral bulmaya çalışıyoruz birbirinize laf sokmayın gerek yok böyle şeylereOlayı yanlış yere çekmeyin adam bu gol sadece rangersa atılmadı diye iğneleme yapıyor ona misilleme olsun diye yazdim .
Szymanski kötü oyununu zirveye taşıdıGoooooollllll