- 2,270
- 1,451
- 113
Bizim için saldır fenerbahçeeeee
Umarım 0-3 alır. Bakalım 9 kişi kalır inş fener 60 olmadan 0-2 ti takmalıEl vardı sonradan yavaş gösterdi
Aga bizden çok itiraz baskı gelince hakemin Bi yerleri yemediBenim maçın o esnalarında Gözlerimin önüne bi İvan bebek faciası geldi acaba dedimde sonradan hakem koy verdi.
Bakma szymanski oyunun en kötüsü çöp osayi de bi dengesizlik var yani tam maxim lik bi oyun var aslında.Aga bide ben inanıyorum şu cenki bir kere erken al maça ya valla iş yapar
Dost maxim çabuk yorulan adam olduğu için son 25 dk alırBakma szymanski oyunun en kötüsü çöp osayi de bi dengesizlik var yani tam maxim lik bi oyun var aslında.
Kötü haberim var dost istersen bi yedeklere bak hiç iç açıçı değil.Dost maxim çabuk yorulan adam olduğu için son 25 dk alır
Tadici bir an önce bu takımdan göndermeliler o tok güzel oynadı fenerKötü haberim var dost istersen bi yedeklere bak hiç iç açıçı değil.
Nesry orucu da erken açtı çok pasif etksiiz vuruyor düzelir umarimel nesyrinin yada talisca nın bir golü var demedi demeyin.
Hain köpekkkkkkİşine bak kardeşim
Siz kimle yapiyonuz la bebe kaybol buradan git sizin gavatin insta fotolarını beğenBaşarılar Rangers .
Ben olsam szymanki yi çıkarırım gol attına bakma sende görmüşssündür ilk 10dk da 4-5 tane hata yaptı kaç kere çıkarken kaptırdı bi tanesinde kontra yiyordu.Tadici bir an önce bu takımdan göndermeliler o tok güzel oynadı fener