Bi secmedikki dostum ali kocun parali kongre üyeleri sectiBüyük bir fenerli bilge adam var saygı duyduğum Aziz başkan vardı giderken çok ararsınız demişti adam gururunu ayaklar altına aldı geldi yine seçmediniz siz vefa diyeni değil ego ve parayı seçtiniz fener herşeyi hakediyor
O saçma sapan dediğin futbolcuların maliyetini kulübün gelirlerinin çeyreği bile karşılamaz dostum. Beğen ya da beğenme ama Ali Koç kendi bütçesinden tonla para harcıyor. Kulüplerin gelirleri ne ki. Kulübün başına da dünyadaki sayılı kariyere sahip elit teknik adamlardan birini koydu.Gençliğimi yedin, hayatımı mahvettin fenerbahce. Koltuğa yapışmış bir başkan, egolu dangalak bir teknik direktör, işbilmez anlamaz saçma sapan futbolcular. Her sene aynı terane. Gün yüzü görme Fenerbahçe.
Sesiniz gür çıkmadıkça o paralı askerler yine seçerler sizin sessizliğiniz onları başkan yaptırıyorBi secmedikki dostum ali kocun parali kongre üyeleri secti
Çevirdi gördünmü ama neyi😃Fenerbahce çevirecek yüzde yüz kacırmayın bende para yok oynayamıyorum yüzde yüz çevircek
olmuyo demekkı 2 sene olmaz 3 sene olmaz 4 . sene ol bı zahmet bı yerlerde yanlıs yapıyo bu sezonda hersey yaptı allah var ama oshımen fenerede onerılmıs degerlendırmemısler bıle alsalardı dırek sampıyondu fener bızde oshımen olmasaydı belkıde kopmustuk erkenden lıgden azız yıldırım olsa alırdı dırek oshımenıO saçma sapan dediğin futbolcuların maliyetini kulübün gelirlerinin çeyreği bile karşılamaz dostum. Beğen ya da beğenme ama Ali Koç kendi bütçesinden tonla para harcıyor. Kulüplerin gelirleri ne ki. Kulübün başına da dünyadaki sayılı kariyere sahip elit teknik adamlardan birini koydu.
Bir başkanın daha ne yapmasını bekliyorsunuz ki. Çıkıp kendi mi oynasın adam
helal olsun sana ya 6. hıssın tuttu yada holıganlıgınÇevirdi gördünmü ama neyi😃
Ya fb bu maçı slamıyacağı belliydi baştanhelal olsun sana ya 6. hıssın tuttu yada holıganlıgın
En az 3 gol yer dedim size fenerhelal olsun sana ya 6. hıssın tuttu yada holıganlıgın
5. yıldız hayırlı olsunEn az 3 gol yer dedim size fener
Eleman pendiksporlu dayı5. yıldız hayırlı olsun
Gs hiçbir zaman Fenerin şimdiye kadarki son hafta kaçan şampiyonluk sendromlarını yaşamadı. O kadar çok ikinciliğimiz ve son hafta kaçan şampiyonluklarımız var ki en fanatik Fenerli bile hepsini sayamayabilir.olmuyo demekkı 2 sene olmaz 3 sene olmaz 4 . sene ol bı zahmet bı yerlerde yanlıs yapıyo bu sezonda hersey yaptı allah var ama oshımen fenerede onerılmıs degerlendırmemısler bıle alsalardı dırek sampıyondu fener bızde oshımen olmasaydı belkıde kopmustuk erkenden lıgden azız yıldırım olsa alırdı dırek oshımenı
Evinde rakibi yenmek lazım her şeyden önce. Mourinho çok riskli bir oyunla sahaya çıkmıştı. Fb stoperleri oyunu çok önde karşılıyorlardı. Sonuç 3'ün 1'i oldu işte. Derbi maçına bu kadar defans hattını önde tutarak başlanır mı. İntihar resmen. İsmail Kartal'ı da çok defansif oynattı diye eleştiriyorduk gerçi 😁Sen git kendi evinde ya kendi evinde Samsunspor ve kayserispora puan kaybet sonra şampiyonluk bekle ulan 4 puan gitti bu maçlardan puan farkı 1 e iniyordu yıllardır özlenen hasret sona erecekti gittin kendi evinde ya kendi evinde su asalak takımlara puan kaybettin ne desem boş ya
Abi bu yıllardır devam ediyor Fenerbahçe Anadolu takımları ile mücadele edemiyorsa kendine büyük demesin denizli şampiyonluktan etti Sivasspor şampiyonluktan etti Trabzon şampiyonluktan etti Bursaspor şampiyonluktan etti şimdide Kayserispor şampiyonluktan etti bı ders alır insan ya yıllardır o kadar mücadele et sen gel Anadolu takımlarına puan kaybet şampiyonluktan ol sonra ben büyük takimin diye övünEvinde rakibi yenmek lazım her şeyden önce. Mourinho çok riskli bir oyunla sahaya çıkmıştı. Fb stoperleri oyunu çok önde karşılıyorlardı. Sonuç 3'ün 1'i oldu işte. Derbi maçına bu kadar defans hattını önde tutarak başlanır mı. İntihar resmen