Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

⚽️Futbol Fenerbahçe Hk.

cuqqam34567

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,925
1,314
113
Acun ılıcalı ayrılmış yönetim kurulu üyeliğinden darısı Ali koç istifa etti alt yazısına

2024-25 dönemi Yönetim Kurulu Üyemiz, Asbaşkanımız Sayın Acun Ilıcalı Yönetim Kurulu üyeliğinden ayrılmıştır. Sayın Acun Ilıcalı, görev süresi boyunca Yönetim Kurulumuzda çok kıymetli katkılar sunmuş olup, her daim kulübümüzün menfaatlerini önceleyen yaklaşımı camiamızda takdirle karşılanmıştır.

Alikemal

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
12,143
6,622
113
Acun ılıcalı ayrılmış yönetim kurulu üyeliğinden darısı Ali koç istifa etti alt yazısına

2024-25 dönemi Yönetim Kurulu Üyemiz, Asbaşkanımız Sayın Acun Ilıcalı Yönetim Kurulu üyeliğinden ayrılmıştır. Sayın Acun Ilıcalı, görev süresi boyunca Yönetim Kurulumuzda çok kıymetli katkılar sunmuş olup, her daim kulübümüzün menfaatlerini önceleyen yaklaşımı camiamızda takdirle karşılanmıştır.
Daha geçen gün öyle şey yok diyordu lahmacun ama hull düşecek öncelik İngiltere olduğu için fener ile uğraşılmaz deyip bıraktı

Cubiter

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
20,297
12,075
113
Senin zaten ne isin var fener yonetiminde
Birseyler yapmaya calistilar ama beceremediler feneri kullanacakdi kullanamadi
Sampiyon olabilseydi fener bisiler yaparlardi

atabinen65

🤍❤️
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,072
470
83
Büyük gidiyoruzz

yunusmorgan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
590
316
63

Her şeyi para çözecekken abidik gubidik adamlar geliyor değişim bekleniyor, "borcu azaltıyoruz, ediyoruz." diyerek Fenerbahçe'yi küçülttü elemanlar. rasgele bir bal ligi kulübünün de borcu yok, büyük mü? borç alırsan, sıcak paran varsa büyürsün. büyüdükten sonra her şey organik düzelir.

Bak Galatasaray'a, adamlar burnu borca sürterken devletin arazisine çöktüler. 50 milyon euroluk transfer yaptılar, 2 sene üst üste şampiyon olup her şeyin temelini orada attılar. Doğan her çocuk Galatasaraylı artık, her biri bir forma alsa artık borç almaya da gerek kalmaz artıya geçer yürür gidersin.

Sen Ali Koç'sun böyle ahlaksızlıklara, tüyü bitmemiş yetimin hakkına girip devleti soymana gerek yok. o 15 veriyorsa sen 25 ver polemik bile yaratma, vergini bağış olarak Fenerbahçe'ye düşüyorsan 2 katını daha ver. Bu sene de daha son artık, dediğim olmayıp Fenerbahçe ezilerek lige erkenden avlu atarsa Galatasaray hegemonyası başlar, Fenerbahçe Spor eksi Futbol Kulübü olur.

Alikemal

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
12,143
6,622
113
Adadan ayrılan son kişi acun oldu

cuqqam34567

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,925
1,314
113
Her şeyi para çözecekken abidik gubidik adamlar geliyor değişim bekleniyor, "borcu azaltıyoruz, ediyoruz." diyerek Fenerbahçe'yi küçülttü elemanlar. rasgele bir bal ligi kulübünün de borcu yok, büyük mü? borç alırsan, sıcak paran varsa büyürsün. büyüdükten sonra her şey organik düzelir.

Bak Galatasaray'a, adamlar burnu borca sürterken devletin arazisine çöktüler. 50 milyon euroluk transfer yaptılar, 2 sene üst üste şampiyon olup her şeyin temelini orada attılar. Doğan her çocuk Galatasaraylı artık, her biri bir forma alsa artık borç almaya da gerek kalmaz artıya geçer yürür gidersin.

Sen Ali Koç'sun böyle ahlaksızlıklara, tüyü bitmemiş yetimin hakkına girip devleti soymana gerek yok. o 15 veriyorsa sen 25 ver polemik bile yaratma, vergini bağış olarak Fenerbahçe'ye düşüyorsan 2 katını daha ver. Bu sene de daha son artık, dediğim olmayıp Fenerbahçe ezilerek lige erkenden avlu atarsa Galatasaray hegemonyası başlar, Fenerbahçe Spor eksi Futbol Kulübü olur.
Ne sonu be dost bu sene başlamadan bu adam gitmezse daha hiç gitmez her sene her sene aynı yalanlar top transfer top teknik direktör olmuyor işte uğursuz adam

yunusmorgan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
590
316
63
Ne sonu be dost bu sene başlamadan bu adam gitmezse daha hiç gitmez her sene her sene aynı yalanlar top transfer top teknik direktör olmuyor işte uğursuz adam
kulüpler nasıl işliyor bilmiyorum, ali koç gidince de sınırsız paramız varmış gibi borç alabiliyorsak ne ala. eğer öyle değilse ali koç ve yönetiminden başka çare yok, yönetimindeki rastgele bir adam bile güncel ali hariç bütün başkan adaylarına bedel.

hala para düşünülüyorsa ki sane'yi galatasaray'a kaptırarak sinyalini verdiler, işimiz yaş. bunlar kalıp transfere para harcamazsa bitti, başkası gelirse zaten bitti.

Yaritza

que será, será
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
656
147
43

Ülkede toplanan verginin %22'sini tek başına kasaya koyan kamu kuruluşu TÜPRAŞ'ın, 4 aylık cirosu karşılığında Koç Holding'e peşkeş çekilmesi tüyü bitmemiş yetimin hakkına girmektir.

Son düzenleme:

yunusmorgan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
590
316
63
Ülkede toplanan verginin %22'sini tek başına kasaya koyan kamu kuruluşu TÜPRAŞ'ın, 4 aylık cirosu karşılığında Koç Holding'e peşkeş çekilmesi yetim hakkı yemektir.
bana kişiler üzerinden polemik yaratma. satın aldığı dönem ali koçu tanıyan yok, koç ailesinde fenerli adam yoktu.

Yaritza

que será, será
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
656
147
43
bana kişiler üzerinden polemik yaratma. satın aldığı dönem ali koçu tanıyan yok, koç ailesinde fenerli adam yoktu.
Ali Koç'un Fenerbahçe için harcamakta olduğu her kuruş aile servetinden geliyor, kişisel hiçbir başarısı yok. Ailesi, Koç ailesi, Koç ailesinin en büyük gelir kaynağıysa kamu kurumu iken peşkeş çekilen TÜPRAŞ. Gördüğün gibi ortada kişiler üzerinden yaratılan bir polemik değil gayet tutarlı bir görüş var.