Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Anket Fenerbahçe Gruplardan Çıkar Mı?

Fenerbahçe Gruplardan Çıkar Mı?

• Kullanılan toplam oy
    70

Alliance

Moderator
Yönetici
Moderatör
Ayrıcalıklı Üye
4,714
5,244
135
Fenerbahçe Olympiakos maçı hangi kanalda, saat kaçta? Fenerbahçe Olympiakos maçı bekleniyor…

Frankfurt'ta 1-1 berabere kalan kendi evinde Olympiakosa mağlup olan Fenerbahçe bu grupdan çıkabilir mi?

nişantaşı

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
27,377
25,786
113
Tabiki çıkamaz 4 macı alırsa cıkar :) alırmı

benjinsss

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
251
115
43
çıkar bence iki maçtır şanssızlık yaşıyor iki maçı da kazanabilirdi

mecnunçınar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
3,978
2,913
113
Frankfurtla 2.lik mücadelesi verilecek. Çıkmaması daha hayırlı olur sıkışık takvimde Avrupa Ligi'nde oynamak dezavantaj, iyi sonuçlara rağmen yeni sistemin tam oturması 1 seneyi alacak lige odalanmak daha mantıklı.

Alliance

Moderator
Yönetici
Moderatör
Ayrıcalıklı Üye
4,714
5,244
135
Frankfurtla 2.lik mücadelesi verilecek. Çıkmaması daha hayırlı olur sıkışık takvimde Avrupa Ligi'nde oynamak dezavantaj, iyi sonuçlara rağmen yeni sistemin tam oturması 1 seneyi alacak lige odalanmak daha mantıklı.
Fenerbahçe taraftarının her iki taraftada başarasızlığı kaldırcak durumu yoktur diye düşünüyorum kaç senedir avrupa görmediler , ligdeki durum da ortada

zaz40821

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,112
299
83
Fenerin ne oynadığı belli değişik dansöz gibi gsliyim gs aynı fener 40 yıl geçse bu sistemle oynayamaz

nişantaşı

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
27,377
25,786
113
Niye ? 13 puanın altındakiler gruplardan çıkamaz diye bir yasak mı var ? Frankfurtu içerde yenerse 10 puan bile yeter. Ben de çıkamaz diye işaretledim ama dediğin saçma olmuş.
4 macı alır bi ironiydi 3 mac almalı orhuncum 3 galibiyet alamazsa zaten cıkamaz kaldıkı grup lideri olman lazım 10 puan liderlik için yetmez 2 ci olursa bi mac daha oynar :)

TobiasLinderoth

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,542
1,000
113
Kendi evinde yunan takımdan 3 yiyen takım gruptan falan çıkamaz, çıkarsa da yerle bir edilir döner. Ben hayatımda ilk defa gördüm bir takımımızın yunan takımları karşısında bu kadar rezil olduğunu çok şaşırdım

beckham

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,913
4,715
113
Bu sistemde en önemli oyuncular kanat oyunculari bizim oynayacak kaliteli kanat oyuncumuz yok adam hâlâ diretiyor

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
103,075
58,221
113
Kendi evinde yunan takımdan 3 yiyen takım gruptan falan çıkamaz, çıkarsa da yerle bir edilir döner. Ben hayatımda ilk defa gördüm bir takımımızın yunan takımları karşısında bu kadar rezil olduğunu çok şaşırdım
Rezil olmalik bi duru yoktu kardesim ne rezilligi rzillik gsnin tromsoye elenmesi ve bjknin liverden 8 yemesidir sen rezillik gormemissin.macda yunanlar sansliydi o kdr