- 267
- 74
- 28
İlk yarı 12 sayı önde bitirdi çıktı tahminim
Başta şöylemiştim doğrumu1.ç csk
2.ç csk
3.ç fb
4.ç fb
Fenerbahçe adamın a.m.k hey heyEn büyuk erzurum
Bu kapak ' ın ne anlama geldigini bilseniz yapmazdınız herhalde?
Kesin yenilseydi , ben demiştim diyecektiniz. Sizin köyde kapağın anlamı farklı olabilir de , bizim köyde ki bildiğim kadarıyla koydumBu kapak ' ın ne anlama geldigini bilseniz yapmazdınız herhalde?
Birde buna Totem derlerO kapagin ne anlama geldigini ogrendikten sonra koyun boyle yerlere
Yok yok o dediginizi yapmaya yasim musait değil neuchatelleri monacolari yasamis adamiz .Kesin yenilseydi , ben demiştim diyecektiniz. Sizin köyde kapağın anlamı farklı olabilir de , bizim köyde ki bildiğim kadarıyla koydum![]()
tebriklerEkli dosyayı görüntüle 16961
✔Fenerbahçe genellikle ilk çeyrek baskılı başlayıp , ikinci çeyrekleri kendi kalibresinde ki takımlara veriyor. En iyi oynadığı çeyrekte hep 3.Çeyrekler.
Tahminim ;
Çeyrek
1.Çeyrek ✔ Fenerbahçe
2.Çeyrek ✔ CSKA
3.Çeyrek ✔ Fenerbahçe
4.Çeyrek ✔ CSKA
İlk Yarı & Maç Sonucu
İlk Yarı- CSKA / MS -Fenerbahçe
Maç Sonucu
W1 - Fenerbahçe
NBA a koy çoğu takımı yener. Hele Atalanta , Chigago yu falan poşet eder benceFutbolu kötü olsada basketbolu çok iyi
Bende Cska +5.5 almıştım o da geldi kazananlara tebrikler
Şimdi hangi mantikla soyluyorsun ?Daha ilk çeyrek 11 sayı önde cska.bu mantıkla söylüyorum
Reis yani orası basketbolun kalbi orası muamma bellide olmaz yaniNBA a koy çoğu takımı yener. Hele Atalanta , Chigago yu falan poşet eder benceGolden i sallar yıkamaz belki ama , acı hatıralar bırakır
![]()