- 4,714
- 5,244
- 135
rüyanda görmüş gibisin dostüzülürek söylüyorum bir galatasaraylı olarak söylüyorum bunu beşiktaş tecavüz edecek k.bakmayın arkadaşlar![]()
rüyanda görmüş gibisin dostüzülürek söylüyorum bir galatasaraylı olarak söylüyorum bunu beşiktaş tecavüz edecek k.bakmayın arkadaşlar![]()
Besiktas kotu olali sukesin sesi cikmio
Aynen aynen kesin üzgünsündür bir galatasaraylı olaraküzülürek söylüyorum bir galatasaraylı olarak söylüyorum bunu beşiktaş tecavüz edecek k.bakmayın arkadaşlar![]()
Ortak renginiz var ondandır kankaAynen aynen kesin üzgünsündür bir galatasaraylı olarak
Yine klasik renk değiştirme haftanız başladı![]()
🤪Ortak renginiz var ondandır kankaSarıııııııııııııı titrettin beni titrettin
😏😏Fener kimle oynasa rakibi tutulur geç bunlarıOrtak renginiz var ondandır kankaSarıııııııııııııı titrettin beni titrettin
Kral 2 takımında oynadığı futbol ortada fazla konuşmamıza bile gerek yok bencerüyanda görmüş gibisin dost![]()
6alatasaray uzay futbolu oynuyor ama demiKral 2 takımında oynadığı futbol ortada fazla konuşmamıza bile gerek yok bence![]()
Berabere biter kısır bir maç olurEkli dosyayı görüntüle 196222
Türkiye’nin en büyük derbilerinden olan Fenerbahçe - Beşiktaş maçının kazananı kim olur?
Bu o kadar doğru bir yorum ki işte maç yorumu budur.Fenerin temposuna Beşiktaş ayak uyduramaz fener iki farklı alır
okBeşiktaş langırt oynasa kazanamaz.
Feneri mi yenecek şu durumda yav![]()
sen takımını değerlendirirken dev aynası oluyor karşında😏😏Fener kimle oynasa rakibi tutulur geç bunlarıbu yazılı kuraldır 🤣
2013/2014sen takımını değerlendirirken dev aynası oluyor karşındasen en son ne zaman şampiyonluk görmüştün sahi bi söylemedin şunu
![]()