- 3,586
- 1,944
- 113
Kıskananlar şimdiden çatlayabilir!!! İbre tamamen biz de bu saatten sonra DÖNMEZ!
Ne şampiyonu ?Çıldır çıldır çıldır bütün düşmanlar çıldırsın FENERBAHÇEM AVRUPA ŞAMPİYONU!!!!!!!!
Oğlum bende fenerliyim adamlar 5. Yıldızı taktı avrupada kupa aldı utanıyorum fenerliler böyle yazdıkçaAğlamamak elde değil tüğler diken diken ya bu nasıl bir his nasıl bir duygu tarifi YOK
İste bunlar yüzünden Avrupa Türk takımlarını destekleyemiyoruz ,tebrikler.demisim adam isine gelen kısmı alıp hakaret ediyor
Futbol daha önemli fakat basketbolda eurolig şampiyonu olmak, futbolda Türkiye ligi şampiyonu olmaktan daha değerli dostum. Dünya Gs veya Fb'nin lig şampiyonluğunu konuşmaz ama bu olayın dünya çapında haber değeri var.Deme ki furbolda şampiyon olsan nasıl.bir duygun olacak
Abi siz ligde 7 puan farkla öndeyken 23 yaş ortalamalı takıma Avrupa da elenmediniz mi?korkak gibi oynayarak hani yedeklerle utanmadınız dimi sizin erkekliğiniz Edirne'ye kadar sataşmak istemiyorum da şansını zorluyorsun mal gibi ilk 8 e gireme ligde öndesin zaten sürekli hata yapan fener var arkadan niye Avrupa liginde yürüyemedin dimiİste bunlar yüzünden Avrupa Türk takımlarını destekleyemiyoruz ,tebrikler.demisim adam isine gelen kısmı alıp hakaret ediyor