- 23,065
- 21,559
- 113
Aynen en iyisi basket artikFutbolun bı önemi yok Türkiye liginin bı önemi yok ciddiye alınacak bı tarafı yok görüyoruz futbolda Avrupa'da bizimkileri anca burda kurusıkı yapsınlar birbirlerine
Aynen en iyisi basket artikFutbolun bı önemi yok Türkiye liginin bı önemi yok ciddiye alınacak bı tarafı yok görüyoruz futbolda Avrupa'da bizimkileri anca burda kurusıkı yapsınlar birbirlerine
Bı o kaldı temiz içine etmezlerse tabiAynen en iyisi basket artik
Yok orası sağlamdır ali koç bile orayı bozamadiysa kimse bozamaz artıkBı o kaldı temiz içine etmezlerse tabi
Fazla inletme erhanim ev yıkılırPuahhaha evi inletim
Galatasaray şampiyonluklara alışık bir camia olduğu için fazla abartılmaması normal, sizin fosil şampiyonluklara benzemez6s nin şampiyonluktan daha çok konuşulacağı malum 😂
Puahaha malum kişiyle şampiyonluklar dicektinGalatasaray şampiyonluklara alışık bir camia olduğu için fazla abartılmaması normal, sizin fosil şampiyonluklara benzemez
Dostum yaş kaçtı senin pardon? Ona göre seviyeli bir tartışma ortamı varsa sürdürelimPuahaha malum kişiyle şampiyonluklar dicektin
Madem o kadar başarılısınız Avrupa’da niye 5 yiyip geliyonuz 😂Dostum yaş kaçtı senin pardon? Ona göre seviyeli bir tartışma ortamı varsa sürdürelimHazımsızlık var herhalde soda iç sen 1 tane hahahahah
bunu söyleyenin fenerli olması oldukça ironik, en son ne zaman şampiyonlar ligine gittiğinizi hatırlıyor musun yaşın yetiyor muMadem o kadar başarılısınız Avrupa’da niye 5 yiyip geliyonuz 😂
İşte olay burda siz gittinizde ne yapabildiniz sadece katıldınız rezil kepaze olup geldiniz.bunu söyleyenin fenerli olması oldukça ironik, en son ne zaman şampiyonlar ligine gittiğinizi hatırlıyor musun yaşın yetiyor mu![]()
ee sen ne yaptın? türkiye ligi kalitesizse bizim suçumuz muİşte olay burda siz gittinizde ne yapabildiniz sadece katıldınız rezil kepaze olup geldiniz.