- 4,390
- 2,419
- 113
Seçim olmadı henüz belli de değil olacağı kesin birşey yokKnk oldu mu yani
Yok yok daha seçime varKnk oldu mu yani
TamamYok yok daha seçime var
11 bin imza toplanmış ,16 bin imza toplanması mümkün değil ,o yüzden bu kupon yatmış diye düşünDostlar araştırdım fakat Google de yazana göre çoktan seçim olması gerekti özellikle Fenerbahçeli dostlarım bu seçim ne zaman bı özel oran aldık bir aydır bekliyor Ekli dosyayı görüntüle 801501
Bu mümkün değil,Bizde ali koç istifa eder betsmove 250 oranı bekliyoz 😂
Adidası da aldı arkasınaBu mümkün değil,
Bende aldım ama bu kaybettı zatenDostlar araştırdım fakat Google de yazana göre çoktan seçim olması gerekti özellikle Fenerbahçeli dostlarım bu seçim ne zaman bı özel oran aldık bir aydır bekliyor Ekli dosyayı görüntüle 801501
Aziz Yıldırım da futboldan pek anlamıyordu. Emenike gibi bir futbolcuya zamanında 10 milyon euro bonservis ödemişlerdi. Karabük'te 29 golü hep kontra ataklardan atmış bir oyuncunun, Fenerbahçe gibi gömülü savunmaları açmaya çalışan bir takımda gol atabilecegini zannedebilecek kadar futbol cahili birisiydiDüşünsenize aziz baskan geri gelıyor.. Ronaldoyu getiriyorulen hayat..
Şu yaptığın yorumun benzerlerini dünyadaki tüm iyi denilen başkanlar ve teknik direktörler için yapabiliriz hepsinin bu şekilde hataları mutlaka oluyor kendine şunu sor verdiğin bu örnekten başka kaç adet örnek verebilirsin bir elin parmağını geçer mi sanmıyorum biraz üslup biraz saygı.Aziz Yıldırım da futboldan pek anlamıyordu. Emenike gibi bir futbolcuya zamanında 10 milyon euro bonservis ödemişlerdi. Karabük'te 29 golü hep kontra ataklardan atmış bir oyuncunun, Fenerbahçe gibi gömülü savunmaları açmaya çalışan bir takımda gol atabilecegini zannedebilecek kadar futbol cahili birisiydi
Krasic fiyaskosu, Mehmet Topal fiyaskosu aklıma ilk gelenler. Hatta müzmin sakat Van Persie transferiŞu yaptığın yorumun benzerlerini dünyadaki tüm iyi denilen başkanlar ve teknik direktörler için yapabiliriz hepsinin bu şekilde hataları mutlaka oluyor kendine şunu sor verdiğin bu örnekten başka kaç adet örnek verebilirsin bir elin parmağını geçer mi sanmıyorum biraz üslup biraz saygı.
Sen fenerlisin ben Beşiktaşlı muhabbete gel dost ahahahKrasic fiyaskosu, Mehmet Topal fiyaskosu aklıma ilk gelenler. Hatta müzmin sakat Van Persie transferi
Alper Potuk gibi bir mala 6 sene tahammül ettik
Guiza ve Slimani fiyaskoları ve daha niceleri
Aragonez geldi teknik direktörlüğe adam maçta uyuyordu