Sen kendin bastın mı3 0 2 2 herşeyi basın dinleyin beni
BastımSen kendin bastın mı
İyi yapmışsın inşallah akşam gsde sana basmaz kralBastım
Foto atsanaBastım
Xnnxkxxkkxkd insİyi yapmışsın inşallah akşam gsde sana basmaz kral
Biri daha vardı forumda sürekli 20k 30k basıyorum diyordu kupon miktarini kırpıyorduFoto atsana
Amaç ne ki bundaBiri daha vardı forumda sürekli 20k 30k basıyorum diyordu kupon miktarini kırpıyordu
Ben anlamiyorum ki 50 lira bile bassam 50 lira bastım diyorum olmayan parayla hava atmak garip bide sonra 100 TL lik cekilislere katiliyorlarAmaç ne ki bunda
Milletimiz garip
Galatasaraylı olduğunu bu kadar belli etmeyeydin kanka 😁Galatasaray ziker atar
Fener ne yapar 6 yer elenir gelir
Sen çok alıştırdın kendini ilk maça kıyasla oynuyon büyük ihtimalle ilk maçta hem deplasmanda oynafık dk 50 kırmızı yedi gs kırmızı yiyene kadar 2-1 di maç ve biri pen6dan yedi 51deb sonra zaten takım ve okan buruk neye uğradığını şaşırdı toparlamayım derken fark açıldı akşam görürsün gs maçını turu geçmese bile maçı alırGalatasaraylı olduğunu bu kadar belli etmeyeydin kanka 😁
Biz gs maçı değil başka maç izliyoruz o zaman. Top oynamıyorsunuz. Sizin futbol şansınız çok yüksek. Bu akşam kadro kaliteniz kazanır kazanır ise yoksa ahım şahım oynadığınız için kazanamazsınız. Tek top oynadığınız maç tot maçı oldu. Umuyorum ki turu geçersiniz ama çok zor.Sen çok alıştırdın kendini ilk maça kıyasla oynuyon büyük ihtimalle ilk maçta hem deplasmanda oynafık dk 50 kırmızı yedi gs kırmızı yiyene kadar 2-1 di maç ve biri pen6dan yedi 51deb sonra zaten takım ve okan buruk neye uğradığını şaşırdı toparlamayım derken fark açıldı akşam görürsün gs maçını turu geçmese bile maçı alır
Dediklerim güncel tarihte olanlar galatasaraylıyım şükür ama gerçekler bunlarGalatasaraylı olduğunu bu kadar belli etmeyeydin kanka 😁
Peki aga sen hafta sonu derbinin olduğunu unuttun mu? Fener derbi için andere yedeklerle çıkacak gs ilk 11 ile çıkarsa derbide rezil olacak onu göz önünde bulundurdun mu hiç?Sen çok alıştırdın kendini ilk maça kıyasla oynuyon büyük ihtimalle ilk maçta hem deplasmanda oynafık dk 50 kırmızı yedi gs kırmızı yiyene kadar 2-1 di maç ve biri pen6dan yedi 51deb sonra zaten takım ve okan buruk neye uğradığını şaşırdı toparlamayım derken fark açıldı akşam görürsün gs maçını turu geçmese bile maçı alır
Olacak ile öleceğe çare yok ne konuşulsa boş akşam belli olacak herşey bakalım artıkPeki aga sen hafta sonu derbinin olduğunu unuttun mu? Fener derbi için andere yedeklerle çıkacak gs ilk 11 ile çıkarsa derbide rezil olacak onu göz önünde bulundurdun mu hiç?