- 785
- 653
- 93
Şarkı çok acayip olmuş hey duran vurduran biraz yanlış kaçmış😄
Nesyri ie duranı kıyaslama duran kaliteli oyuncuHaydaa geçen sene nesyri edecekti bu sene duran geldi nesyrinin pabucu dama mı atıldı😄
😂😂😂 HahhahŞarkı çok acayip olmuş hey duran vurduran biraz yanlış kaçmış😄
Kaliteli zaten yav ona lafım yok ama şampiyon yapabilecek mi kadro hala yetersiz transferler çok önemli kimler gelecek bakalımNesyri ie duranı kıyaslama duran kaliteli oyuncu
2 transfer daha alsak ayın sonuna kadar bu is biter @makina123 gibi oluruz 😂😂Kaliteli zaten yav ona lafım yok ama şampiyon yapabilecek mi kadro hala yetersiz transferler çok önemli kimler gelecek bakalım
Yeni uyandim da aç karnına 2. sigarayı mı yaksam yoksa sabah kahvaltısını mı beklesem diye düşünüyorum2 transfer daha alsak ayın sonuna kadar bu is biter @makina123 gibi oluruz 😂😂
1 kanat kerem olacak o belli 1 kanat daha lazım 1 tane orta saha lazım 1 tane kaleci lazım İrfan feyenoord maçında donuna bıraktı livakovic noldu öldü mü kaldı mı belli değil2 transfer daha alsak ayın sonuna kadar bu is biter @makina123 gibi oluruz 😂😂
Net kahvaltıyı bekle benden demesi yemek sonrası sigara kadar keyif veren 2. Şey dedenin maxwin vermesiYeni uyandim da aç karnına 2. sigarayı mı yaksam yoksa sabah kahvaltısını mı beklesem diye düşünüyorum
9-10 da yapıyoruz kahvaltı saatler varNet kahvaltıyı bekle benden demesi yemek sonrası sigara kadar keyif veren 2. Şey dedenin maxwin vermesi
Dayanamazsın ki zatwn o zaman her türlü içersin daha kaç saat var9-10 da yapıyoruz kahvaltı saatler var
Bu senede bi cacık olmaz sampiyon yine galatasaray
Cacık olmaz bu kadrodan.
Top kontrol etmeyi bilmeyen ,dripling yapamayan calım atamayan ,ileriye dogru pasları isabetsiz olan fredi hala iyi oyuncu sanıyorsunuz,maçları izlemiyormusunuz .geldiğinden beri ilk 6 ay iyi top oynadı 1,5 yıldır leş atıyor hala fredi 11 koyuyorsunuz,fred talisca orta sahasını elek ederler,birde takımda su an 15 16 yabancı var 4 transfer daha yapacaksın ,20 yabancıdan 14 yazabiliyorsun listeye 6 yabancının turşusunu kuracaksınız heralde,fm de oyun oynar gibi onu al beğenmediğini göndermeyi kolay sanıyorsunuz,fener Avrupa'daki 2 milyon maas alan adama 4 5 milyon verdiği için hiç bir klup o paraları vermediği için yabancı oyuncuyu gondermek kolay değil,kiralık göndersen bile maasını yarısını sana ödetiyorlar,
Kadroda Türk yok