- 2,359
- 930
- 113
Bir evde baba varsa çocuğa söz düşmez aslan dururken kuş da kim oluyor
KankaKardes futbolla ticaret cok ayri orasi futbol kulubu fabrika gibi yonetmeye calisirsan batarsin bunu anlayin once
E bütün dünyada ticaretle gibi yönetiliyor bütün kuluplerKardes futbolla ricaret cok ayri orasi futbol kulubu fabrika gibi yonetmeye calisirsan batarsin bunu anlayin once
E biz şampiyon olduğumuzda ne oluyorBir evde baba varsa çocuğa söz düşmez aslan dururken kuş da kim oluyor
Osimhen olmasaydi 1 ay önce biterdi ligŞampiyon 1 puan farkla gs olur bu sene yine şaşırmayacagız
Butun kulupler sampiyon olamiyo isteKanka
E bütün dünyada ticaretle gibi yönetiliyor bütün kulupler
Dm at kanka yada diğer adminlere yazBaşkanla nasıl görüşebilirim
Herkes ali koça sallıyorda bu sene ali koçluk bişey yok oyuncuncular önemli maçı kazanacak abi gerekirse her maç prim verecekler başka türlü olmayacak bu işAli Koç daha ne yapsın ki dostum. Dünya kupasında final görmüş Livakoviçi aldı. Psg'den Skriniar'ı aldı. Feyenoord şampiyon olduğunda takımın en iyi 2-3 oyuncusundan biri olarak gösterilen Smanskiyi aldı. Gitti Talisca'yı Maximin'i aldı. United'tan Fred'i, Amrabat'ı aldı. Takımın başına da Morinho'yu koydu.
Kulübe kendi firmalarından sponsor oldu, 10 milyonlarca dolar da hibe yaptı. Daha ne yapmasını bekliyorsunuz ki adamın. Mbappeyle Haaland'ı mı alsın. Biraz insafsız yaklaşıyorsunuz bence. Ayrıca Ali Koç'un sınırsız bir maddi gücü var. Hala en ideal başkan
Kankam mesele para değil vizyon. Takımlar şirket gibi yönetilmez ben GS liyim FB'nin bu başkanla olduğu sürece bizimle rakip olabileceğine inanmıyorum ve tat vermiyor artık lig FB olmayincaBu kadar para kimse harcamaz kanka 300-350 milyon olcak diyolar önümüzde ki sene bütçe patron çıldırdı
Tek hatası dik duruşu ve omurgalı olması. Eğilip bükülmesini bilseydi başarısına kupada eklerdi. Ne yapalım bizde böyle bir kulübüz. Devlete değilde hükümetle uğraşırız💙💛👍Ali Koç daha ne yapsın ki dostum. Dünya kupasında final görmüş Livakoviçi aldı. Psg'den Skriniar'ı aldı. Feyenoord şampiyon olduğunda takımın en iyi 2-3 oyuncusundan biri olarak gösterilen Smanskiyi aldı. Gitti Talisca'yı Maximin'i aldı. United'tan Fred'i, Amrabat'ı aldı. Takımın başına da Morinho'yu koydu.
Kulübe kendi firmalarından sponsor oldu, 10 milyonlarca dolar da hibe yaptı. Daha ne yapmasını bekliyorsunuz ki adamın. Mbappeyle Haaland'ı mı alsın. Biraz insafsız yaklaşıyorsunuz bence. Ayrıca Ali Koç'un sınırsız bir maddi gücü var. Hala en ideal başkan
Kanka doktora git be gerçi bütün gslilerin ahlakını bozdu sizin bu yönetim. 1 puanla şampiyon olmuşsun sonra haftalara gitmiş her sene ucundan olmuşsun tat vermiyor diyosun. Nasıl kandırmış sizin yönetim siziKankam mesele para değil vizyon. Takımlar şirket gibi yönetilmez ben GS liyim FB'nin bu başkanla olduğu sürece bizimle rakip olabileceğine inanmıyorum ve tat vermiyor artık lig FB olmayinca
1.4 falan kanka şuanGS ye ne oran veriyo acaba
Ne dik durması kardeşim paranın verdiği güç ve kendini beğenmişlik ve gereksiz egodan başka birşey yok ve aziz yıldırımın yarısı kadar anlamıyor futboldan benceTek hatası dik duruşu ve omurgalı olması. Eğilip bükülmesini bilseydi başarısına kupada eklerdi. Ne yapalım bizde böyle bir kulübüz. Devlete değilde hükümetle uğraşırız💙💛👍
Oynanmaz bence reis1.4 falan kanka şuan