Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Fener Şampi Olur 4.5 Oran

Tufan1071

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,359
930
113
Bir evde baba varsa çocuğa söz düşmez aslan dururken kuş da kim oluyor

basketballllllll

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,006
373
83

Wolking

Satır köfte satış Lmt A.Ş
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,096
242
63
Başkanla nasıl görüşebilirim

vado90

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
11,056
4,436
113
Ali Koç daha ne yapsın ki dostum. Dünya kupasında final görmüş Livakoviçi aldı. Psg'den Skriniar'ı aldı. Feyenoord şampiyon olduğunda takımın en iyi 2-3 oyuncusundan biri olarak gösterilen Smanskiyi aldı. Gitti Talisca'yı Maximin'i aldı. United'tan Fred'i, Amrabat'ı aldı. Takımın başına da Morinho'yu koydu.

Kulübe kendi firmalarından sponsor oldu, 10 milyonlarca dolar da hibe yaptı. Daha ne yapmasını bekliyorsunuz ki adamın. Mbappeyle Haaland'ı mı alsın. Biraz insafsız yaklaşıyorsunuz bence. Ayrıca Ali Koç'un sınırsız bir maddi gücü var. Hala en ideal başkan
Herkes ali koça sallıyorda bu sene ali koçluk bişey yok oyuncuncular önemli maçı kazanacak abi gerekirse her maç prim verecekler başka türlü olmayacak bu iş

Qazse

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,174
548
113
Gsliler yüzünden nefret ettim takımdan
Umarim olur

devas55

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,112
598
113
Bu kadar para kimse harcamaz kanka 300-350 milyon olcak diyolar önümüzde ki sene bütçe patron çıldırdı
Kankam mesele para değil vizyon. Takımlar şirket gibi yönetilmez ben GS liyim FB'nin bu başkanla olduğu sürece bizimle rakip olabileceğine inanmıyorum ve tat vermiyor artık lig FB olmayinca

umut588

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
325
146
43
Ali Koç daha ne yapsın ki dostum. Dünya kupasında final görmüş Livakoviçi aldı. Psg'den Skriniar'ı aldı. Feyenoord şampiyon olduğunda takımın en iyi 2-3 oyuncusundan biri olarak gösterilen Smanskiyi aldı. Gitti Talisca'yı Maximin'i aldı. United'tan Fred'i, Amrabat'ı aldı. Takımın başına da Morinho'yu koydu.

Kulübe kendi firmalarından sponsor oldu, 10 milyonlarca dolar da hibe yaptı. Daha ne yapmasını bekliyorsunuz ki adamın. Mbappeyle Haaland'ı mı alsın. Biraz insafsız yaklaşıyorsunuz bence. Ayrıca Ali Koç'un sınırsız bir maddi gücü var. Hala en ideal başkan
Tek hatası dik duruşu ve omurgalı olması. Eğilip bükülmesini bilseydi başarısına kupada eklerdi. Ne yapalım bizde böyle bir kulübüz. Devlete değilde hükümetle uğraşırız💙💛👍

Saulalvarez

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
30,831
17,001
113
Gs 8 mactan 3,4 maçı kaybederse olabilir yoksa imkansız

safa61

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,867
2,154
113
GS şampiyon olur ama ben FB nin olmasını isterim

basketballllllll

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,006
373
83
Kankam mesele para değil vizyon. Takımlar şirket gibi yönetilmez ben GS liyim FB'nin bu başkanla olduğu sürece bizimle rakip olabileceğine inanmıyorum ve tat vermiyor artık lig FB olmayinca
Kanka doktora git be gerçi bütün gslilerin ahlakını bozdu sizin bu yönetim. 1 puanla şampiyon olmuşsun sonra haftalara gitmiş her sene ucundan olmuşsun tat vermiyor diyosun. Nasıl kandırmış sizin yönetim sizi :D

Rest10

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,156
305
83
GS ye ne oran veriyo acaba

devas55

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,112
598
113
Tek hatası dik duruşu ve omurgalı olması. Eğilip bükülmesini bilseydi başarısına kupada eklerdi. Ne yapalım bizde böyle bir kulübüz. Devlete değilde hükümetle uğraşırız💙💛👍
Ne dik durması kardeşim paranın verdiği güç ve kendini beğenmişlik ve gereksiz egodan başka birşey yok ve aziz yıldırımın yarısı kadar anlamıyor futboldan bence