- 2,006
- 373
- 83
Kanka napalim Messi ronadoyu mu getirelim ben anlamadımFenerden bir çakik olmazz bir fenerli olarsk dedim
Kanka napalim Messi ronadoyu mu getirelim ben anlamadımFenerden bir çakik olmazz bir fenerli olarsk dedim
Yok kanka başkanı değiştirsen yetecek aslında ama aramızda kalsın kimseye söyleme 😁Kanka napalim Messi ronadoyu mu getirelim ben anlamadım![]()
Trabzon 2.yıldız takacak biz hala sampiyon olamadık,gurur meselesi oldu artık,su 4.yıldız loading paylasimi tamamlansin bi 5 sene daha olmayak razıyım 😁Kanka bu spor be kardeşim ya zaman gecirmek için ben bağırış cagiriş maç izliyom her hafta 10 numara zevk aliyom![]()
Biz bı 5 i alalım sizde 4 ü alırsınız sonra kanka acelen ne😁Trabzon 2.yıldız takacak biz hala sampiyon olamadık,gurur meselesi oldu artık,su 4.yıldız loading paylasimi tamamlansin bi 5 sene daha olmayak razıyım 😁
Aaa dur ya ben bi 6 senedir felan takip etmeyi bıraktım simdi hatirladim. Ali Koç 5.yıldızı takmistı di mi formaya 🤣 6 olarak revize ediyorumBiz bı 5 i alalım sizde 4 ü alırsınız sonra kanka acelen ne😁
Kral valla inan pelle maradona mezardan cıksa bişi yapamaz fenere var bir cenabetlik anlamadımKanka napalim Messi ronadoyu mu getirelim ben anlamadım![]()
Aynen kanka mantıksızlık varKral valla inan pelle maradona mezardan cıksa bişi yapamaz fenere var bir cenabetlik anlamadım
Ama umud kalmadı şarkısını dinliyorum şuan düşün ne hale soktu bizi fenerbahçe
Bu kadar para kimse harcamaz kanka 300-350 milyon olcak diyolar önümüzde ki sene bütçe patron çıldırdıYok kanka başkanı değiştirsen yetecek aslında ama aramızda kalsın kimseye söyleme 😁
Olsun kanka dünyanın sonu değilne acaipsiniz gecen sene olamadı bu sene mi olacak yine herkes tum maclarını kazanır 2 veya 3 puanla GS sampiyon olur
Tabi kanka önceki senelerde hep biz yeniyoduk sira sizdeToparlarsınız inşallah kanka izmit Sakarya da bizim için bi derbi biliyon
İyi orandan yakalamışsın gelebilirPuan farkı 9ken basmistim o arada 17k kasa vardı 11k bastım 50 veriyor geliyor mu![]()
Şimdiden geçmiş olsun o zamanPuan farkı 9ken basmistim o arada 17k kasa vardı 11k bastım 50 veriyor geliyor mu![]()
bunda cok haklısın ama fenerı tutuyolar yarısta ne kadar yarısta kalırsa gundem degısır ve yayıncılar para kazanır ama fener sampıyon olamazReis fenere ittirme var. Başakşehir trabzonu galatasarayi nasıl şampiyon yaptılarsa bu senede feneri yapacaklar. Bu ülkede istediklerini şampiyon yapıp istediklerini dusuruyolar bütün fenerliler boyle olduğunu net biliyoruz
Sivaslı olup gsli olan görmemiştim reisŞimdiden geçmiş olsun o zaman
İnş be kingİyi orandan yakalamışsın gelebilir