Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Fener Şampi Olur 4.5 Oran

mustafakerim

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,442
787
113
Kanka bu spor be kardeşim ya zaman gecirmek için ben bağırış cagiriş maç izliyom her hafta 10 numara zevk aliyom :D
Trabzon 2.yıldız takacak biz hala sampiyon olamadık,gurur meselesi oldu artık,su 4.yıldız loading paylasimi tamamlansin bi 5 sene daha olmayak razıyım 😁

devas55

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,112
598
113
Trabzon 2.yıldız takacak biz hala sampiyon olamadık,gurur meselesi oldu artık,su 4.yıldız loading paylasimi tamamlansin bi 5 sene daha olmayak razıyım 😁
Biz bı 5 i alalım sizde 4 ü alırsınız sonra kanka acelen ne😁

Nakre1986

Donunu DÜŞÜNEn Kahraman olamaZ........
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,133
395
83
Kanka napalim Messi ronadoyu mu getirelim ben anlamadım :D
Kral valla inan pelle maradona mezardan cıksa bişi yapamaz fenere var bir cenabetlik anlamadım
Ama umud kalmadı şarkısını dinliyorum şuan düşün ne hale soktu bizi fenerbahçe

ugur138

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,647
1,655
113
Fener şampiyon olsun Bi 50k da ben vereceğim sana 🤦‍♂️

basketballllllll

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,006
373
83
Aaa dur ya ben bi 6 senedir felan takip etmeyi bıraktım simdi hatirladim. Ali Koç 5.yıldızı takmistı di mi formaya 🤣 6 olarak revize ediyorum
[/QUOTE]
Kanka o foto ne aq modum düstü :D

slkbu123

Ayrıcalıksız Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,269
706
113
fener sampıyon olamaz bozuluyosa boz galatasray samsunspor kazanırsa kesın sampıyon zaten kalan maclarını kazanır hepsını fener ıllakı 1 takıma takılır

slkbu123

Ayrıcalıksız Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,269
706
113
Reis fenere ittirme var. Başakşehir trabzonu galatasarayi nasıl şampiyon yaptılarsa bu senede feneri yapacaklar. Bu ülkede istediklerini şampiyon yapıp istediklerini dusuruyolar bütün fenerliler boyle olduğunu net biliyoruz
bunda cok haklısın ama fenerı tutuyolar yarısta ne kadar yarısta kalırsa gundem degısır ve yayıncılar para kazanır ama fener sampıyon olamaz