Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Fener Şampi Olur 4.5 Oran

basketballllllll

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,004
372
83
Ali Koc her sene rakip takımlara samp olura basip borclari ödemiyorsa birsey bilmiyorum 😁😁😁 Hani sampiyon felan olsak dönüp srvinmem o noktadayım.
Ayrıca ölene gitmez Ali koç siyasetle alakası var. Fenerin başkanini hapise atamaz mesela fener büyük CHP 😂

suat676767

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,870
668
113
kim şapuan olacak fenermi zuhahahahaha ula hiç güleceğim yoktu rüyasında anca galatasaray şampiyon oldu bile

Kolonbey

🆈🅰🆁🅱🅰🆈
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,021
376
83
Fenerliyim ve fener şampiyon olmaz

rakion05

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
269
162
43
Şampiyon olmasakta ben memnunum ya her türlü kadrolar iyi basket iyi bayan basket iyi. Ali koç geldiğinden beri fenerin tüm dünyada populerite çok arttı bütün branşlar sold out oynuyo her maç aziz dönemi yarı tribunlere oynuyoduk
Klasik fenerli düşünceleri tam gaz bu şekilde avutmaya devam kardeş kendinizi 2. likte her sene büyük başarı sonucta

Gokhandgnc35

Kırmızısı Yoktur Aşkın Ya Sarıdır Ya Lacivert 💛💙
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
13,950
13,084
113
Samsun ve gs maclarinda cok zora girdi sampiyonluk Galatasaray 2 mac puan kaybedecek fener hepsini kazanacak o sekilde şampiyon olacaz Galatasaray gider 2 mac kaybeder ayni sekilde fenerde kazanamaz final takimi degiliz malesef trajik bir sonla gene sampiyonlugu verir kendi eliyle

SnakeEyes

Namı Diğer Freman21. Poré вênaмυѕa ѕιpι naвe
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,308
1,787
113
Dün bir tanıdığım gayrimeşru işler yapan biri Diyarbakırlı kendisi de şampiyonlar ligi maçlarına 1milyon TL vurdu 2 maçın 3.5 üstüne bize diyor bu maçlardan gol çıkarın sizi de göreyim adam zengin gozu doymuyor dedik boşver 500bin TL de vur 2.5 üstüne en azından ilk kuponun gelmezse zarar etmezsin yok dedi vurmayacam dinlemedi avel şimdi diyor keşke vursaydik adam imkansız kupona 1 milyon vuruyor % 90 gelebilecek seçeneğe vurmuyor seninki de o mesele imkansız ama inşallah Fenerbahçe senin kuponun için şampiyon olur 😁

devas55

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,112
598
113
Arkadaşlar siz nasıl rüyalar görüyorsunuz bilmiyorum ama ben bu filmi defalarca izledim. Aynı filmi defalarca izleyip sonunun farklı bitecegini düşünmek de ne bileyim 😂😂😂 GS♥♥♥

SnakeEyes

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,308
1,787
113
Arkadaşlar siz nasıl rüyalar görüyorsunuz bilmiyorum ama ben bu filmi defalarca izledim. Aynı filmi defalarca izleyip sonunun farklı bitecegini düşünmek de ne bileyim 😂😂😂 GS♥♥♥
Yaw farklı birşey mi dedik bende bir fenerli olarak Galatasaray'a hakemlerle beraber bol şans diyorum bu faktorü de unutmamak lazım.

mustafakerim

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,440
784
113
Şampiyon olmasakta ben memnunum ya her türlü kadrolar iyi basket iyi bayan basket iyi. Ali koç geldiğinden beri fenerin tüm dünyada populerite çok arttı bütün branşlar sold out oynuyo her maç aziz dönemi yarı tribunlere oynuyoduk
Yemisim tribunu sampiyon olalımda tribunler sinek avlasın

SnakeEyes

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,308
1,787
113
Yaw ne baronu bu sene en çok penaltı verilen takım şampiyon oluyorsa baronlarda şaşırmıştır 😁😁

basketballllllll

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,004
372
83
Dün bir tanıdığım gayrimeşru işler yapan biri Diyarbakırlı kendisi de şampiyonlar ligi maçlarına 1milyon TL vurdu 2 maçın 3.5 üstüne bize diyor bu maçlardan gol çıkarın sizi de göreyim adam zengin gozu doymuyor dedik boşver 500bin TL de vur 2.5 üstüne en azından ilk kuponun gelmezse zarar etmezsin yok dedi vurmayacam dinlemedi avel şimdi diyor keşke vursaydik adam imkansız kupona 1 milyon vuruyor % 90 gelebilecek seçeneğe vurmuyor seninki de o mesele imkansız ama inşallah Fenerbahçe senin kuponun için şampiyon olur 😁
Fenerin olma ihtimali %10 mu knk

Nakre1986

Donunu DÜŞÜNEn Kahraman olamaZ........
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,130
394
83
Fenerden bir çakik olmazz bir fenerli olarsk dedim