Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Fener Şampi Olur 4.5 Oran

Müslüm75

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,314
4,190
113
Bozdurma falan varsa aklın varsa bozdur Galatasaray puan farkı önce gidip verdiğini ben görmedim herşeyi geçtim Okan bok gibi hoca ama o külübe gelmeden önce Galatasaray çok kötü durumdaydı küme düşüyorduk nerdeyse geldi takviye vs yaptı geriden geldik hiç maç kaybetmedik şampiyon olduk haberin olsun şimdi bu durumda Galatasaray verir mi sence ?

basketballllllll

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,006
373
83
Bozdurma falan varsa aklın varsa bozdur Galatasaray puan farkı önce gidip verdiğini ben görmedim herşeyi geçtim Okan bok gibi hoca ama o külübe gelmeden önce Galatasaray çok kötü durumdaydı küme düşüyorduk nerdeyse geldi takviye vs yaptı geriden geldik hiç maç kaybetmedik şampiyon olduk haberin olsun şimdi bu durumda Galatasaray verir mi sence ?
Kıyamete kadar öyle mi devam edecek kanka herşeyin ilki vardır. Her sezon farklıdır

Müslüm75

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,314
4,190
113
Kıyamete kadar öyle mi devam edecek kanka herşeyin ilki vardır. Her sezon farklıdır
Kanka amed spor bile şampiyon olur Fener olamaz benden demesi bak izmitliyim Kocaeli süperlig geliyo Kocaeli bile olur Fener olamaz boz sen onu parayı çöpe atmaa 🤣

basketballllllll

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,006
373
83
Kanka amed spor bile şampiyon olur Fener olamaz benden demesi bak izmitliyim Kocaeli süperlig geliyo Kocaeli bile olur Fener olamaz boz sen onu parayı çöpe atmaa 🤣
Niye kanka sonsuza kadar olamiycaz mi sizde 14 sene olamadiniz üstüne 4 sene oldunuz. GS senin algini hayata bakışını bozmuş kanka ara ver az :D

Müslüm75

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,314
4,190
113
Niye kanka sonsuza kadar olamiycaz mi sizde 14 sene olamadiniz üstüne 4 sene oldunuz. GS senin algini hayata bakışını bozmuş kanka ara ver az :D
Heeee sen para kazanmak için oynadın zannettim şimdi oldu sen fenerlisin 😂🤣🤣😂🤣😂🤣

Müslüm75

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,314
4,190
113
Bu arada bende sakaryaliyim :D Kocaeli çıkar bu sene sezon başından beri İzmitli arkadaslara soyluyom kadro iyi
Vayyy Sakarya neresin den kanka geçen 3-1 nasıl yendik ama aynen kadroya takviye de olur inş iyi olur sizinde iyidi noldu size birden böyle anlamadım

basketballllllll

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,006
373
83
Vayyy Sakarya neresin den kanka geçen 3-1 nasıl yendik ama aynen kadroya takviye de olur inş iyi olur sizinde iyidi noldu size birden böyle anlamadım
Kanka bizim yıllar önce çıkmamız lazımdı ucundan döndük hep çıkamayınca mali sikintilar var 2 senedir

mustafakerim

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,442
787
113
Ali Koc her sene rakip takımlara samp olura basip borclari ödemiyorsa birsey bilmiyorum 😁😁😁 Hani sampiyon felan olsak dönüp srvinmem o noktadayım.

cemsin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,892
1,316
113
Hangi ligte olur ki

X-RAY

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,931
8,810
113
Bence 4.5 çok düşük en az 8-9 oran olmalı şu an bile

basketballllllll

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,006
373
83
Ali Koc her sene rakip takımlara samp olura basip borclari ödemiyorsa birsey bilmiyorum 😁😁😁 Hani sampiyon felan olsak dönüp srvinmem o noktadayım.
Şampiyon olmasakta ben memnunum ya her türlü kadrolar iyi basket iyi bayan basket iyi. Ali koç geldiğinden beri fenerin tüm dünyada populerite çok arttı bütün branşlar sold out oynuyo her maç aziz dönemi yarı tribunlere oynuyoduk