- 2,648
- 2,090
- 113
Bir Fenerbahçe li olarak Fenerbahçe ancak arkadan şampiyon olur. 😁 Düşüncesindeyim ama sen bayağı guvenmişsin inşallah olur da kazanırsın.
Bozdurma açıksa bozmanı tavsiye ederim 30 yaşındayim Galatasaray önde girip de son haftalarda şampiyonluğu verdiğini görmedim büyük ihtimal görmem de bundan sonraPuan farkı 9ken basmistim o arada 17k kasa vardı 11k bastım 50 veriyor geliyor mu![]()
Kardeşim büyük ihtimalle gotleriuyle gülmeye devam edecekler cunki fener yine şampiyon olmayacakBen kuran çarpsın ki bı çok arkadaşımla iddaaya girdim 2. Yarının başında fener şampiyon olur diye gotuyle guluyolardi
Bence İkiside puan kaybederİkiside yener bu hafta kanka. Samsun satmaz maçı ama Fener'e yattığı gibi yatmaz açık oynar
Fener alca şampuan olur 🤣🤣🤣Puan farkı 9ken basmistim o arada 17k kasa vardı 11k bastım 50 veriyor geliyor mu![]()
Gören de fener öne geçmiş sanır kardeşim ilk yarı bittiğinde ki puan parkı ile aynı zaten şu an bişey değişmedi yaniBen kuran çarpsın ki bı çok arkadaşımla iddaaya girdim 2. Yarının başında fener şampiyon olur diye gotuyle guluyolardi
Olursa nolcak?Kardeşim büyük ihtimalle gotleriuyle gülmeye devam edecekler cunki fener yine şampiyon olmayacak
6 olmadı 9 olmadıGören de fener öne geçmiş sanır kardeşim ilk yarı bittiğinde ki puan parkı ile aynı zaten şu an bişey değişmedi yani
Çok bişey olmayacak fener şampiyon olmuş olacak ama olmayacağıni görmek için kahin olmaya gerek yokOlursa nolcak?![]()
Sen en son ipswich aston villa dan iyi derkende bunu diyordun ipswich şöyle böyle diye diye küme düşürdün adamları dost sen maç analizlerini bırak en iyisibu kupon gelsin ben bırakıcam bu forumu
Reis fenere ittirme var. Başakşehir trabzonu galatasarayi nasıl şampiyon yaptılarsa bu senede feneri yapacaklar. Bu ülkede istediklerini şampiyon yapıp istediklerini dusuruyolar bütün fenerliler boyle olduğunu net biliyoruzBozdurma açıksa bozmanı tavsiye ederim 30 yaşındayim Galatasaray önde girip de son haftalarda şampiyonluğu verdiğini görmedim büyük ihtimal görmem de bundan sonra![]()
Olursa ben kahin mi oluyorum ozamanÇok bişey olmayacak fener şampiyon olmuş olacak ama olmayacağıni görmek için kahin olmaya gerek yok
Ozaman fener kesin şampiyon muSen en son ipswich aston villa dan iyi derkende bunu diyordun ipswich şöyle böyle diye diye küme düşürdün adamları dost sen maç analizlerini bırak en iyisi
Puan farkı 9ken oran 4.5 olmaz knki biraz yiyorsun gibi biziPuan farkı 9ken basmistim o arada 17k kasa vardı 11k bastım 50 veriyor geliyor mu![]()
Kanka morinho değil başka hoca olsaydı puan farkı 10du bütün camia havlu atmıştıBir Fenerbahçe li olarak Fenerbahçe ancak arkadan şampiyon olur. 😁 Düşüncesindeyim ama sen bayağı guvenmişsin inşallah olur da kazanırsın.
Sen bu yazdiklarina inaniyonmu cidden fener sampiyon olcak sende 50 bin kazancaksin tebrikler inancin yeter olmasa bileReis fenere ittirme var. Başakşehir trabzonu galatasarayi nasıl şampiyon yaptılarsa bu senede feneri yapacaklar. Bu ülkede istediklerini şampiyon yapıp istediklerini dusuruyolar bütün fenerliler boyle olduğunu net biliyoruz
Galatasaray şampiyonluğu İnönü de bıraktı bunu 2 buçuk aydır söylüyorum maçlar oynanmadan da söyledim İnönü ye fark 9 la geliyordu 3 le geri çıktı orada kaldı işte şampiyonlukOzaman fener kesin şampiyon mu![]()
Kardeş bu kafayla senden hiç bişey olmaz ama sen bilirisn 😅Olursa ben kahin mi oluyorum ozaman![]()
Daha fazla olan siteler vardı reisPuan farkı 9ken oran 4.5 olmaz knki biraz yiyorsun gibi bizi
Kimlerden neler oluyor onu Allah bilirKardeş bu kafayla senden hiç bişey olmaz ama sen bilirisn 😅