Ben yaptım 250 TL yatirdim çekim verdim 500 TL yatarsa burdan yazarım tekrarÖdemez gibi
Ben yaptım 250 TL yatirdim çekim verdim 500 TL yatarsa burdan yazarım tekrarÖdemez gibi
Site saglammis anında geldi 500 TL arkadaslarBen yaptım 250 TL yatirdim çekim verdim 500 TL yatarsa burdan yazarım tekrar
Ödedi bana sıkıntı yok kardes1 k oldu yatırım yapılır mı öder mi site
Size de bonus begendiremiyoruz . Ne istiyorsunuz bedava para mıŞöyle çöp bonuslari paylaşmayın kendinize saygınız olsun
Kardeşim ss atar mısın. Ödeme yapmıyor diyorlar . Milleti mağdur etmeyelimÖdedi bana sıkıntı yok kardes
Onu beceremem pek anlamıyorum netten ama söylüyorum ya anında yattiKardeşim ss atar mısın. Ödeme yapmıyor diyorlar . Milleti mağdur etmeyelim
Yalan mı söylüyorsun birader burda ne işin var anlamıyorsanOnu beceremem pek anlamıyorum netten ama söylüyorum ya anında yatti
Yalan mı 30 yıl hava kuvvetlerine hizmet verdim ağzından çıkanı kulağın duysun ister oyna ister oynamaYalan mı söylüyorsun birader burda ne işin var anlamıyorsan
çekiminin ss ini atmak çok mu zor ben mi yanlış biliyorumYalan mı 30 yıl hava kuvvetlerine hizmet verdim ağzından çıkanı kulağın duysun ister oyna ister oynama
Netten anlamiyon ama herkese şakır şakır cevap veriyorsunOnu beceremem pek anlamıyorum netten ama söylüyorum ya anında yatti
Aslında ben site elemaniyim sizin yaptırdığıniz her 250 TL'den site bana 50 TL veriyor bende bu parayı emekli olduğum kurumdaki aldığım paranın üzerine koyuyorum bu sayede param 4 trilyon 50 TL olduNetten anlamiyon ama herkese şakır şakır cevap veriyorsun
Heralde bunu yazmamı bekliyodunuz yaZdim rahatladinizmiAslında ben site elemaniyim sizin yaptırdığıniz her 250 TL'den site bana 50 TL veriyor bende bu parayı emekli olduğum kurumdaki aldığım paranın üzerine koyuyorum bu sayede param 4 trilyon 50 TL oldu
Hiç birşey anlamadım kerizlendiniz den ayrıHeralde bunu yazmamı bekliyodunuz yaZdim rahatladinizmi
Ödüyor dedikya kardeşim yatmassa sana ben göndereceğim sozYatırıma kaldı 250 feda etsem mi acaba arafta kalmaktansa belki ödüyorlardır 🤣🤣
Ödemezse çok fazla üzülmem öderse admımsın 🤣Ödüyor dedikya kardeşim yatmassa sana ben göndereceğim soz