Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Deneme Bonusu Fellasbet 111 FreeSpin Deneme Bonusu Yatırımlı

merdoflu

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
347
142
43
FreeSpininizi "Pragmatic Play/Gates of Olympus Dice" oyununda kullanabilirsiniz.
- FreeSpin ile kazandığınız tutar ana bakiyenize geçer ve sadece slot alanda kullanabilirsiniz.

1. Çekim ve Çevrim Şartları
- Freespinden kazanç sağlayarak bakiyeniz 1000₺ olursa, minimum 250₺ yatırım yaparak, hiçbir işlem yapmadan 500₺ çekim işlemi gerçekleştirebilirsiniz. Kalan bakiyeniz sıfırlanacaktır.

- Eğer bakiyeniz 1000₺’nin altında ise ve yatırım yaparsanız, mevcut bakiyeniz sıfırlanarak yatırım miktarınız ana para olarak kalacaktır.
Gördüm Paylaştım Alan Alsın

Ekli dosyalar

merdoflu

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
347
142
43
Üye Olduktan Sonra Promosyon Bilgi Kısmına Girip Bonusu Aktif Et Diyin

canow1

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
791
298
63
FreeSpininizi "Pragmatic Play/Gates of Olympus Dice" oyununda kullanabilirsiniz.
- FreeSpin ile kazandığınız tutar ana bakiyenize geçer ve sadece slot alanda kullanabilirsiniz.

- Freespinden kazanç sağlayarak bakiyeniz 1000₺ olursa, minimum 250₺ yatırım yaparak, hiçbir işlem yapmadan 500₺ çekim işlemi gerçekleştirebilirsiniz. Kalan bakiyeniz sıfırlanacaktır.

- Eğer bakiyeniz 1000₺’nin altında ise ve yatırım yaparsanız, mevcut bakiyeniz sıfırlanarak yatırım miktarınız ana para olarak kalacaktır.
TC yanlış diyor üye olmuyor bunuda gördük

canow1

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
791
298
63
Arkadaşlar 25 yıllık TC me yanlış diyor gerisini siz anlayin

AslanKral27

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
100
30
28

Çekim ss Atacan mı kardeş yoksa dalavereye devam mı

suat676767

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,870
668
113
yatırımılı deneme bonusu almayalı yıllar oldu yani para yatırmam