- 42,531
- 41,466
- 113
Hani üst zordu ')Saniye geçmeden sayı çıkıyor
Hani üst zordu ')Saniye geçmeden sayı çıkıyor
Abi diyorum arap bunlar atıyor hepHani üst zordu ')
Valla bunlara zor dememm daha benHani üst zordu ')
BolsansEvet beyler hedefe ulaşılması halinde 10 kişi 50 TL vereceğiz bol şans seri bir roll olacak
Estağfurullah biraz dikkat abi avrupa maçlarına bak boşver arapları 😂Neyse erken lose olduk bana az müsade çekim bekliyorum gelince yeniden gelirim başlarız kusura bakmayın bu olmadi
Dayı nabıyon dayııNeyse erken lose olduk bana az müsade çekim bekliyorum gelince yeniden gelirim başlarız kusura bakmayın bu olmadi
Yakışmış abi yeni nick keşke stutgard olsaydı mesajını okudum abi cebaplamadim ama aklımda umarım güzel cevapla donerimDayı nabıyon dayıı
Burdan mi devam edilecek dostYakışmış abi yeni nick keşke stutgard olsaydı mesajını okudum abi cebaplamadim ama aklımda umarım güzel cevapla donerim
Totem bu dayı inşallah next station Bremen 😀😀Yakışmış abi yeni nick keşke stutgard olsaydı mesajını okudum abi cebaplamadim ama aklımda umarım güzel cevapla donerim
Bol şanslar kardeşimEvet beyler hedefe ulaşılması halinde 10 kişi 50 TL vereceğiz bol şans seri bir roll olacak
Bol şanslar reisEvet beyler hedefe ulaşılması halinde 10 kişi 50 TL vereceğiz bol şans seri bir roll olacak
Beklemedeyiz reisNeyse erken lose olduk bana az müsade çekim bekliyorum gelince yeniden gelirim başlarız kusura bakmayın bu olmadi