- 42,531
- 41,466
- 113
O zaman bol şans hepimizeFinal macını vereyım mı fedo bas kasayı bitsin bu iş![]()
Ekli dosyalar
-
313.6 KB Görüntüleme: 13
O zaman bol şans hepimizeFinal macını vereyım mı fedo bas kasayı bitsin bu iş![]()
Büyük yalannn 🤣🤣 yapıyosun bu sporu mahooYoo ben dedim kesin gelir diye diğer arkadaşları bilmem dost
Bu iş bu kadar Tebrikler ikramiye kazandınızO zaman bol şans hepimize
oran çok garip geldi bana sen attığında 3.3 dü x altyapısındaİçinizden hepiniz sovdunuz degilmi bu maça basilirmi bu dakikada diyeitiraf edin
Kazandıgı surece neden kızayımEnişte sen kızdın mi villa maçına bastigima![]()
Yok sanmam o da benim gibi riski seviir,Dün cordoba atsaydı bayşeref çok şey değişecekti dimi enişteeEnişte sen kızdın mi villa maçına bastigima![]()
Bastım son maç herkese bol şans gelirse roll biter gelmezssede roll biterBüyük yalannn 🤣🤣 yapıyosun bu sporu mahoo
Bizde kaçtı bakmadım ki orana paraya baktım sadeceoran çok garip geldi bana sen attığında 3.3 dü x altyapısında
Bol şans fedo işareti koydukO zaman bol şans hepimize
Bol şans diliyorum dostO zaman bol şans hepimize
Bol şanslarO zaman bol şans hepimize
Hadi ben kaçtım maçtan sonra gelirim beyler az hatunla ilgilenmem lazım yoksa telefonu kıracakBol şans fedo işareti koyduk
Sagol dost aklımıza getirdiğin iyi oldu gel bakalım soyle keneraYok sanmam o da benim gibi riski seviir,Dün cordoba atsaydı bayşeref çok şey değişecekti dimi eniştee
Hadi bol şans sanadaHadi ben kaçtım maçtan sonra gelirim beyler az hatunla ilgilenmem lazım yoksa telefonu kıracak![]()
Sen verdiysen gelir ballisinBaşladık hadi seri gelsin goller![]()
Nasıl la ballıyımSen verdiysen gelir ballisin
Bildiğin şanslısın işteNasıl la ballıyım![]()