- 48,743
- 53,285
- 113
Dün 61 patates ettık gormedınmı dost olsa biliyon yaniHaydaa böyle mi olduk şimdi eyvallah dost![]()
Dün 61 patates ettık gormedınmı dost olsa biliyon yaniHaydaa böyle mi olduk şimdi eyvallah dost![]()
Gardaşım benım hoş geldin naslsınİyiyim kral sen nasılsın nasıl gidiyor günün
Fenere 2.5 alt alEvet beyler ilk kuponumuz freebet şartı iki maç 1.60 olduğundan kombine bol şans
Bol şans fedooEvet beyler ilk kuponumuz freebet şartı iki maç 1.60 olduğundan kombine bol şans
Eyvallah dostBol şans fedo
Fener bılmem basak geldı say sen fenere odaklanEvet beyler ilk kuponumuz freebet şartı iki maç 1.60 olduğundan kombine bol şans
TeşekkürlerBol şans dostum
bol şans fedoEvet beyler ilk kuponumuz freebet şartı iki maç 1.60 olduğundan kombine bol şans
Eh işte iyi olmaya çalışıyorum abim Rossiye küfür ediyorum a.kcocugu atamadiGardaşım benım hoş geldin naslsın
Kalecinin üzerine vuruyor zürriyetinin a.kydgmEh işte iyi olmaya çalışıyorum abim Rossiye küfür ediyorum a.kcocugu atamadi
Ayıp ediyon dost hangi kumarcida hergun para varki bir saat önce bin TL kupon yapıp 1 saat sonra 25 sigara parası cikarmi diyen bir toplumun bireyleriyiz biz .... 25 TL etkinlikle buralara kadar çıktım bir saat sonra beş kurusumuz kalmaz emin olbana bak dst sende dolandırıcılık ısıne mı gırdın 1 gun olmıuyo bı anda kasa 300 roll acıyon oyna dost fiorentina 4 gol atar bugun
tam alt macı o mac diger 2 takımımız üst oldu bunlar olmazEh işte iyi olmaya çalışıyorum abim Rossiye küfür ediyorum a.kcocugu atamadi
sondaki göz kırpmayı ismet ağadan mı öğrendin dost tanır mısın ismet ağayıAyıp ediyon dost hangi kumarcida hergun para varki bir saat önce bin TL kupon yapıp 1 saat sonra 25 sigara parası cikarmi diyen bir toplumun bireyleriyiz biz .... 25 TL etkinlikle buralara kadar çıktım bir saat sonra beş kurusumuz kalmaz emin ol![]()
Kural şartı var freebetle anapara aynı maça alınmaz diye yoksa direk almıştımiy sıradaki gol aek larnaca giren parayı goturur
Benim kuponda tek maça kaldı abi ya betpas ödermiş bı abi öyle dedi tek maça kaldım o da bu fenerin maçıtam alt macı o mac diger 2 takımımız üst oldu bunlar olmaz
Yok tanımam da bende alışkanlık olmuş çift nokta ile noktalı virgül yanyana en yakını busondaki göz kırpmayı ismet ağadan mı öğrendin dost tanır mısın ismet ağayı