MantıklıBana kalırsa at atlasa %15 çevrimsizi al 150 tl ekstradan başla maç istersen maç da veririm
bunların cezasnı versin. alt veriyon üst oluyor üst veriyon alt oluyor cok degsıklerValla bunlar 20 dakikalık basket maçları ama hiç anlamam sadece dediğin gibi bunlar var diye oynuyorum ama genelde alt bitiyor bende inadına üst alıyorum![]()
Vbet dün 70 TL bonus ekledi 15 kat çevrimi Max 10 kat çekimi vardı 700 oradan çektim onuda aresbete attım 2 k çektim birini kaybettik biri kaldıNerden buldun parayı![]()
sen atlas a at istersen al cevrimsizi yaparız bişeylerVbet dün 70 TL bonus ekledi 15 kat çevrimi Max 10 kat çekimi vardı 700 oradan çektim onuda aresbete attım 2 k çektim birini kaybettik biri kaldı![]()
Banada ekledide ben ceviremedim vbetiVbet dün 70 TL bonus ekledi 15 kat çevrimi Max 10 kat çekimi vardı 700 oradan çektim onuda aresbete attım 2 k çektim birini kaybettik biri kaldı![]()
Ama ben oradan no bonusum freespin vermiyorlar bunu verirler mi acaba bu arada az isim var işyerindeyim malum geliyorum birazdanBana kalırsa at atlasa %15 çevrimsizi al 150 tl ekstradan başla maç istersen maç da veririm
Varan 1
Bol sns kardesAma ben oradan no bonusum freespin vermiyorlar bunu verirler mi acaba bu arada az isim var işyerindeyim malum geliyorum birazdan