- 4,673
- 2,418
- 113
@sinansrml63 Lose geçmiş olsun kral
Allah'ım yardimcimiz olsun ;((O kadar param yok ya belki şans verirsek şans getirir diye 25 k ödeme var onu ayarlamaya çalışıyorum
Abey pazartesi 67 k ödeme varAllah'ım yardimcimiz olsun ;((
Bu ödemeler kırdı belimizi..ödersin inslh dost
AzmisAbey pazartesi 67 k ödeme var![]()
Yok dayı kumar değil 2. Arabanın kalan borcuAzmis
Toprak arsa yatirimmi yapttin,ne ödemesi sen kumara para yedirmezsin
Zaten bu forumda kumara para kaptırmayan tek tanıdığım Adamsın ...Yok dayı kumar değil 2. Arabanın kalan borcu
Ödemelerin hepsi geçti şuan icra dosyası açıldı bir kaçında. Diğerlerinde de uzlaşma yolu için arıyorlarAbey pazartesi 67 k ödeme var![]()
Dayı zamanında çok verdik şimdi toplama zamanı uyanana kadar çok şey kaybettik 1 araba 1 arsa verdim 3 sene önceZaten bu forumda kumara para kaptırmayan tek tanıdığım Adamsın ...
Ah cio ne desem ki bilmiyorum valla tez zamanda düzelirsin inşallahÖdemelerin hepsi geçti şuan icra dosyası açıldı bir kaçında. Diğerlerinde de uzlaşma yolu için arıyorlar
Verdiklerimizi sayarsam Arap atı olsa benim gibi essegin arkasından yetişemez..Dayı zamanında çok verdik şimdi toplama zamanı uyanana kadar çok şey kaybettik 1 araba 1 arsa verdim 3 sene önce
borçları sıfırlasam hepinizle helaleşim veda edicem buralara. hepmizin o günleri görmesi dileğiyleAh cio ne desem ki bilmiyorum valla tez zamanda düzelirsin inşallah
İnşallah cio en yakın zamanda halletmen dileğiyleborçları sıfırlasam hepinizle helaleşim veda edicem buralara. hepmizin o günleri görmesi dileğiyle
Üzdu@sinansrml63 Lose geçmiş olsun kral